Neler Yeni

GÜNLÜK SAÇ YIKAMA ALIŞKANLIĞI

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren Otuzbirebağımlıoğulları
Beyler 17 yaşındayım ince ama gür saçlarım var saç tipim düz oldugu icin uyuyup uyanınca saçım çok kötü oluyor.Bende mecbur saçlarımı hergün şampuanla yıkayıp saç kurutma makinesiyle kurutuyorum.Saç derimin sağlıgı bozuldu.Şampuansız yıkasam ılık suyla çözüm olur mu bide sadece suyla yıkarsam koku da yapar diye düşünüyorum. Bu yıkama sorununun çözümü var mı

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuğra Yıldız
tek cozumu yikamamak 2 gun yikama yavas yavas arttir yazin her gun yikasanda sorun olmaz gibi ayrica iliktan biraz daha soguk suyla yika.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,103
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
tek cozumu yikamamak 2 gun yikama yavas yavas arttir yazin her gun yikasanda sorun olmaz gibi ayrica iliktan biraz daha soguk suyla yika.
Her gun yikamadan olmuyor bende ayni saca sahibim gercekten yagli olmasa bile aylardir yikanmamis gibi kotu bir goruntuye sahip oluyor

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuğra Yıldız
Her gun yikamadan olmuyor bende ayni saca sahibim gercekten yagli olmasa bile aylardir yikanmamis gibi kotu bir goruntuye sahip oluyor
bende yaklasik 1 ay oncesine kadar oyle bir sorun yasiyordum hafta sonlari yada disari cikmayacaginiz zaman evde bere takarak bir gunu atlatabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,951
Üyeler
168,711
Son üye
Leonss
Top Bottom