Gece muhtemelen gelecek gene 22-10 arası. Dediğim gibi 9789'du bende barkod girmeden önce, dün de 9499'du. Şansımdan .dfiyatı 1000tl zamlandırmışlar anında 10000 küsür olmuş bu firmadan ben olsam almam
pozitif teknolojide daha ucuz nays yok ama haberiniz olsun
Bunu duymak hoş olmadım34 almıştım 2 ay içinde yatmıştı vergi iadesi, daha sonra tablet aldım 4 ayı geçti hala yatmadı . Şimdi alırsanız ekim kasım gibi yatabilir ona dikkat edin alırken.
hırsız mı ne anlatıyo bu lavuk ?aga hırsızdan bir şey alamazsın seçimlerde gereken cevap verilseydi eğer böyle olmazdı tüm türkiyeyi dolandırdı adamlar emeklilere zam yapılmadı öğretmenlere atama zam yapılmadı öğrencilere görsellerde vergisiz iphoneler dolaşırken redmi bile alamadılar memurlar desen sürekli zam alıyorlar maaşı artan yok aynı emekliler gibi ve mülteciler 9bin TL yardım alıyor sağlık ücretsiz telefon için bile mülteci paketi var türktelekomda ülkede TÜRK olmayı suç gibi yaptı bu adamlar çünkü yahudiler.
Ben de daha erken yatırırlar diye düşünmüştüm ama öncekini seçimden önce olduğu için hemen yatırmışlar yüksek ihtimal Daha bekleyeceğiz gibi .Bunu duymak hoş olmadı
Tam tersi olur diye düşünmüştüm yoğunluk azalır diye düşünüp
Gsbde nasıl gözüküyor bir ss atabilir misinBen de daha erken yatırırlar diye düşünmüştüm ama öncekini seçimden önce olduğu için hemen yatırmışlar yüksek ihtimal Daha bekleyeceğiz gibi .
Gsbde nasıl gözüküyor bir ss atabilir misin
ben m34 almıştım 2 ay da yattı parası seçimden önce olduğu için , seçimden sonra da parayı yatırmayı erteledikçe erteliyorlar, parayı işliyorlar galiba.'vergi iadesi' adı altında yapılan para iadesi gelmiyor onun için alacak varsa almasın. Ben tüm şartları karşılamama rağmen kasımdan beri bekliyorum lakin gelmedi. 3 defa red yedi 4. defa başvurdum iban kontrol ediliyor kısmında kaldı redde yemedi bekliyor öyle. Kısaca 'devlet destekli para iadesi' adı altındaki kampanya dahilinde almayın yokmuş varsayın.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
vergisiz yeni ürün almak isteyenler yaklaşık 6 ay beklemeye hazırlansın
Valla kötüymüş o. Telefondaki kadar yüksek değil burda 1500 ama bekletmesi can sıkıcı tabii. Hem 2. Monitör yaparım, hem dışarda kullanabileceğim portable bir cihaz olur 7000e geliyor diye sipariş geçtim umarım pişman olmam'vergi iadesi' adı altında yapılan para iadesi gelmiyor onun için alacak varsa almasın. Ben tüm şartları karşılamama rağmen kasımdan beri bekliyorum lakin gelmedi. 3 defa red yedi 4. defa başvurdum iban kontrol ediliyor kısmında kaldı redde yemedi bekliyor öyle. Kısaca 'devlet destekli para iadesi' adı altındaki kampanya dahilinde almayın yokmuş varsayın.
size bu sitenin sorun çıkartma olasılığı yüksek diye düşünüyorum. hepsiburada harici çoğu site sorun çıkardı imei i faturaya felan yazmadılar eksikler vs vardı GSBBİZ onaylanmıyordu. Ben telefonu alırken hepsiburada eksik imei yazmıştı talep oluşturmuştum yeni fatura göndermişlerdi ve garanti veriyorlar fatura sorun çıkarırsa eksik olursa yenisini oluştururuz diyorlar, hepsiburadadan bir şey almak daha kesin olur gibi.Valla kötüymüş o. Telefondaki kadar yüksek değil burda 1500 ama bekletmesi can sıkıcı tabii. Hem 2. Monitör yaparım, hem dışarda kullanabileceğim portable bir cihaz olur 7000e geliyor diye sipariş geçtim umarım pişman olmam