VorleN
80+ Silver
Amazon'dan satın alabilirsin.Arkadaşlar istediğim şey başlıkta windows 10 key'e ihtiyacım var uygun fiyatlı ve güvenilir olursa sevinirim CMD ile yap demeyin 10 dakika sonra etkinleştir yazısı tekrar geliyor.
Ben ve arkadaşlarım CMD ile yaptı ve böyle olmadı. Ama key isterseniz,Arkadaşlar istediğim şey başlıkta windows 10 key'e ihtiyacım var uygun fiyatlı ve güvenilir olursa sevinirim CMD ile yap demeyin 10 dakika sonra etkinleştir yazısı tekrar geliyor.
Binlerce kişi cmd'den yapıyor ama belki yapamıyorsunuzdur?Arkadaşlar istediğim şey başlıkta windows 10 key'e ihtiyacım var uygun fiyatlı ve güvenilir olursa sevinirim CMD ile yap demeyin 10 dakika sonra etkinleştir yazısı tekrar geliyor.
Bunla beraber yükseltme keyi gelmiyor.10.80 TL olmuş amazon güvencesi tartışılmaz zaten.WINDOWS 10 Pro 32BİT/64BİT ESD FQC-08977 Adınıza Faturalı Sadece MIKROYAL'de : Amazon.com.tr: Yapı Market
WINDOWS 10 Pro 32BİT/64BİT ESD FQC-08977 Adınıza Faturalı Sadece MIKROYAL'de : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
10.80 TL olmuş amazon güvencesi tartışılmaz zaten.WINDOWS 10 Pro 32BİT/64BİT ESD FQC-08977 Adınıza Faturalı Sadece MIKROYAL'de : Amazon.com.tr: Yapı Market
WINDOWS 10 Pro 32BİT/64BİT ESD FQC-08977 Adınıza Faturalı Sadece MIKROYAL'de : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
İyiymiş abin11'den 4 sene önce 8TL'ye aldım halen kullanıyorum
Ne zaman teslim alırım ürünü?daha ucuzunu buldumWindows 10 Pro + Office 2016 Pro Lisans Anahtarı (windows) : Amazon.com.tr: Yapı Market
Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Lisans Anahtarı (windows) : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Vay be iyiymiş.n11'den 4 sene önce 8TL'ye aldım halen kullanıyorum