Neler Yeni

Güvenilir Lens Sitesi Önerisi

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Güvenilir lens sitesi önerir misiniz?

Daha önce lensmarket'ten alışveriş yaptım ama fiyatların daha uygun olduğu birkaç site buldum.
Lensci.com ve lensdunyasi.com siteleri güvenilir mi?
Bu sefer lensimi lensci.com'dan almayı düşünüyorum ama güvenilir mi emin olamadım.

Lütfen göz sağlığı çok önemli git optikçiden al demeyin. Çünkü gittiğim optikçiler sağ olsun her gittiğimde 50 lira daha fazla ödüyorum ve internette daha uygun oluyor.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
hocam 4*5 yıl lensmarketi kullandım. son bir bucuk yıldır gozlukteyim ondan kullanmadım. Fiyatlar illa artmıstır fakat lensmarket hızda guvende problem yasatmamıstı bana. Diger siteleri bilmiyorum rez

soul

80+ Silver
Güvenilir lens sitesi önerir misiniz?

Daha önce lensmarket'ten alışveriş yaptım ama fiyatların daha uygun olduğu birkaç site buldum.
Lensci.com ve lensdunyasi.com siteleri güvenilir mi?
Bu sefer lensimi lensci.com'dan almayı düşünüyorum ama güvenilir mi emin olamadım.

Lütfen göz sağlığı çok önemli git optikçiden al demeyin. Çünkü gittiğim optikçiler sağ olsun her gittiğimde 50 lira daha fazla ödüyorum ve internette daha uygun oluyor.
optikçilerde ne kadar verdin en son bende alacağım. o yüzden soruyorum.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

soul

80+ Silver
Reis, bir sorum olacak. Ben lens siparişi verdim beni aradılar lens üretimi durdu murdu bisiler saydı sesi boğuk geliyordu pek bir şey anlamadım neyse farklı marka önerdi ben kabul etmedim, İade gerçekleştirdim.
Sorunum 3 gündür iadenin gelmemesi.
Garanti karttan aldım.
Dolandırılmam dimi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 4*5 yıl lensmarketi kullandım. son bir bucuk yıldır gozlukteyim ondan kullanmadım. Fiyatlar illa artmıstır fakat lensmarket hızda guvende problem yasatmamıstı bana. Diger siteleri bilmiyorum rez
Yukarıdaki sorunum sanada sormak istiyorum.

WhoCares

80+ Gold
Reis, bir sorum olacak. Ben lens siparişi verdim beni aradılar lens üretimi durdu murdu bisiler saydı sesi boğuk geliyordu pek bir şey anlamadım neyse farklı marka önerdi ben kabul etmedim, İade gerçekleştirdim.
Sorunum 3 gündür iadenin gelmemesi.
Garanti karttan aldım.
Dolandırılmam dimi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarıdaki sorunum sanada sormak istiyorum.
ben yıllardır kullanıyorum hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım evet kullandıkları telefon nasıl birşeyse çok tırt ses geliyor :kekw: evet üretimi duran markaların ona alternatifini söyluyorlar ben memnunum şahsen

soul

80+ Silver
ben yıllardır kullanıyorum hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım evet kullandıkları telefon nasıl birşeyse çok tırt ses geliyor :kekw: evet üretimi duran markaların ona alternatifini söyluyorlar ben memnunum şahsen
Üretimi nasıl duruyor anlamadım.
Opmar optik'e gittim 21 ocaktan sonra elimize gelecek dedi.

soul

80+ Silver
ben nerden bileyim :kekw: optikcilerden almiyorum ben dikkat et alırken tarihlerine felen bak
Yok benim sistemim sana değil müşteri temsilcisine bir taraf yok diyor, diğer tarafta 21inden sonra gelecek diyor buna takıldım.
Tarihine bakacağım..

Top Bottom