Neler Yeni

Güvenilir oyun indirebileceğim siteler

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Evet ama zaten ben hepsinin parasını ödedim, kanıt olarak ss de atabilirim
Şu an "BioShock Infinite" oynayan bir sürü kişi var.
Sorun platform veya oyun ile alakalı olsaydı 336 oyuncu olmazdı.
Yani sorun senin hesabın veya sistemin ile alakalı olabilir.
Sorun yaşadığın oyun ile ilgili Steam Destek ile iletişime geçebilirsin.
Veya sistemin ile ilgili bir sorun varsa yaşadığın şeyleri anlatarak forum içerisinde çözüm arayabilirsin.
Ama "oyunu aldım açılmıyor bana güvenilir bir site önerin" demek doğru olmuyor.
Screenshot_37.png

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Öncelikle bunu torrent indirmek için değil, steamdan yüklediğimde açılmayan oyunlar için soruyorum çünkü onca merak etiğim ve sevdiğim oyun steamdan yüklendiği zaman açılmıyor (Bioshock serisi, Crysis serisi vs.). Bana bu yasak demeyin zaten ben oyunun parasını ödedim ama bir sebepten açılmıyor, site öneremiyecekseniz de çözüm önerin
steam epic games origin

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Şu an "BioShock Infinite" oynayan bir sürü kişi var.
Sorun platform veya oyun ile alakalı olsaydı 336 oyuncu olmazdı.
Yani sorun senin hesabın veya sistemin ile alakalı olabilir.
Sorun yaşadığın oyun ile ilgili Steam Destek ile iletişime geçebilirsin.
Veya sistemin ile ilgili bir sorun varsa yaşadığın şeyleri anlatarak forum içerisinde çözüm arayabilirsin.
Ama "oyunu aldım açılmıyor bana güvenilir bir site önerin" demek doğru olmuyor.
Alıntıyı görüntüle
Peki, daha önce yazdığımda kimse yardımcı olmadığı için böyle bir yola başvurdum. Bioshocktaa error vermiyor, oyun direk başlamıyor, Oyunu başlatınca steamde durdur yazar ya, o direk gidiyor ve tekrar başlamıyor. Crysis 2 maximum edition da da aynı sorun var. Normal crysis de bir dosya konumu veriyor ve sıkıntı olduğunu söylüyor ama o konuma gittiğimde hiçbirşey yok ben de ben yanlış yappmış olabilrim diyer silip tekrar yğkledim ve en ufağından bile bir değişiklik olmadı

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Peki, daha önce yazdığımda kimse yardımcı olmadığı için böyle bir yola başvurdum. Bioshocktaa error vermiyor, oyun direk başlamıyor, Oyunu başlatınca steamde durdur yazar ya, o direk gidiyor ve tekrar başlamıyor. Crysis 2 maximum edition da da aynı sorun var. Normal crysis de bir dosya konumu veriyor ve sıkıntı olduğunu söylüyor ama o konuma gittiğimde hiçbirşey yok ben de ben yanlış yappmış olabilrim diyer silip tekrar yğkledim ve en ufağından bile bir değişiklik olmadı
Bununla ilgili açtığın bir konu var mı? Eğer varsa güncelleyip yükselt, oradan çözüm aramak daha rahat olacaktır.
Yoksa da açabilirsen iyi olur.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Öncelikle bunu torrent indirmek için değil, steamdan yüklediğimde açılmayan oyunlar için soruyorum çünkü onca merak etiğim ve sevdiğim oyun steamdan yüklendiği zaman açılmıyor (Bioshock serisi, Crysis serisi vs.). Bana bu yasak demeyin zaten ben oyunun parasını ödedim ama bir sebepten açılmıyor, site öneremiyecekseniz de çözüm önerin
steam epic origin uplay

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Steam
Epic Games
Origin
Uplay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler