Ucuza Windows 10 alabileceğim, güvenilir bir link verebilir misiniz?
Evet.Etkinleştirme için mi ?
Bunlarla uğraşmak istemiyorum..Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...donanimarsivi.com
Link verebilir misiniz?
Teşekkür ederim.Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
Rica ederim.Teşekkür ederim.
Konuyu okursanız orada da aynı site öneriliyordu.Teşekkür ederim.
Konuda link varmış, konuyu okumadığımdan görmedim. Bu tarz programlara çok fazla güvenemiyorum. Bir de bu işlemi yapınca format sonrası tekrarlamamız gerekiyor mu? Eğer öyleyse bunlarla uğraşmak yerine 5-15 TL'ye bir key almak benim için daha mantıklı.Konuyu okursanız orada da aynı site öneriliyordu.
Bir yorum yapmadan önce sunulan ürünü okuyup inceleyin.
Uğraşmak istemiyorum demişsiniz, uzun ve gereksiz bir yöntem sandığınız için sanırım.
Fakat bu şekilde yapmanız siteden keyi satın alıp bekleyip girmenizden daha kısa olacaktır.
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...donanimarsivi.com
Program falan yok, güvenmenizi gerektirecek bir durum yok.Konuda link varmış, konuyu okumadığımdan görmedim. Bu tarz programlara çok fazla güvenemiyorum. Bir de bu işlemi yapınca format sonrası tekrarlamamız gerekiyor mu? Eğer öyleyse bunlarla uğraşmak yerine 5-15 TL'ye bir key almak benim için daha mantıklı.
Teşekkürler.