aynen aliexğress ten almam hocam 3060 almayı düşünüyorum o kadar para vericem aliexpressten almam bildiğin türkiyeye amazon un jp dışında ürün gönderen başka sitesi varmı hocam fransa gibi felanAmazon en güveniliri aliexpress de sorun yaşayan çok var alibaba öneririm amazon dışında.
3060 Türkiye'de tek başına bulamazsın yurtdışında sadece amazondan falan bulursun onun dışında bilgim yok.aynen aliexğress ten almam hocam 3060 almayı düşünüyorum o kadar para vericem aliexpressten almam bildiğin türkiyeye amazon un jp dışında ürün gönderen başka sitesi varmı hocam fransa gibi felan
aynen hocam türkiyede alamıcamı biliyorum yurt dışından alıcam mecbur3060 Türkiye'de tek başına bulamazsın yurtdışında sadece amazondan falan bulursun onun dışında bilgim yok.
Kim aliexpress'te sorun yaşamış? Çok defa ekran kartı aldım tertemiz geldi.Amazon en güveniliri aliexpress de sorun yaşayan çok var alibaba öneririm amazon dışında.
Kuzenim yaşadı kargo geç geldi.Kim aliexpress'te sorun yaşamış? Çok defa ekran kartı aldım tertemiz geldi.
Hem kırık veya bozuk geldiği durumlarda koşulsuz para iadesi yapan bir site bu.
sıkıntı olmaz para iadesini bilmiyorum youtube gibi yerlerden bilgi alabilirsin vergi kargo hepsini birlikte ödeme yapıyorsun fiyat artışı oluyorekran kartı alıcam sıkıntı yaşamam dimi para iadesinde sıkıntı yaşamak istemiyorum
Hem ürün kalıyor hem parayı geri alıyorsun bu mağdurluk değilKuzenim yaşadı kargo geç geldi.
İşlemci ve ram almıştı ikiside arızalı çıktı işlemcinin kutusu çok darbe almış pinleri yamulmuştu.
Ram'in arıza sebebini bilmiyorum çalışmıyordu.
Ama koşulsuz para iadesi yapıldı.
hocam ben aliexpressten almak istememe sebebim kullanılmış kart felan yolluyorlar bozuk kart çıktmı iade felan uğraşmak istemiyorum düşük bir ekran kartı almıcam 3060 almak istiyorum o yüzden yurt dışıya birde uzun sürüyor aliexpres iadesi felanHem ürün kalıyor hem parayı geri alıyorsun bu mağdurluk değilDediğim gibi mağdur edeceğini sanmıyorum. Paketlemeye bağlı sıkıntı yaşanabilir.