Yardım Güvenli Virüssüz Minecraft Launcher Varmı ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Uzun süredir Tlauncher kullanıyorum ama reddit de tlauncherin spyware içerdiğini duydum acaba alternatif kanıtlanmış launcher varmıdır ?

SKlauncher'i gördüm tecrübesi olan varmı ? redditde güvenli olduğu söyleniyor bir şans vericem galiba
kral ucuza hesap vs. satın alabilirsen orijinal oynamak gibisi yok. Ben indirimdeyken almıştım 220 veya 250 TL'ye bedrock sürümü olsun java olsun efsane gerçekten orijinal oynamak gibisi yok. Ama launcherlerin tamamında bildiğim kadarıyla bir şeyler var zamanında ben de çok oynamıştım TLauncher'den falan tavsiye etmem ne kadar açık kaynak kodlu da olsa yeteri kadar hiçbir zaman güven vermedi bana.

kral ucuza hesap vs. satın alabilirsen orijinal oynamak gibisi yok. Ben indirimdeyken almıştım 220 veya 250 TL'ye bedrock sürümü olsun java olsun efsane gerçekten orijinal oynamak gibisi yok. Ama launcherlerin tamamında bildiğim kadarıyla bir şeyler var zamanında ben de çok oynamıştım TLauncher'den falan tavsiye etmem ne kadar açık kaynak kodlu da olsa yeteri kadar hiçbir zaman güven vermedi bana.
Kanka Legacy Launcher ve TLauncher gibi launcherlar kullanma ben şahsen eskiden Legacy kullanıyordum ancak 5 -6 gün önce aldığı güncellemede normal kısayol olarak aldığınızda Legacy Launcher Stable dosyasının konumundaki TL.exe uygulaması LL.exe oldu ve setup dosyasını açarken windows defender uyarı veriyor ve LL.exe dosyasında false olduğunu düşündüğümüz şekil 3 virüs var 2si trojan.heur.susgen.20083 gibi tabi false ancak defenderda uyarı verdiği için kullanmanı tavsiye etmiyorum.
220tlye itemsatışda hesap satışı yapıyorlar onu almak daha mantıklı
biraz geç olmuş sanki ama sklauncher kullanıyorum bir sıkıntı yok ayrıca daha önceden hesap almıştım bir yerden sonra kapanıyor bunu da söyleyeyim

Legacy Launcher kaynak kodu açık bi launcher en güvenlisi odur büyük ihtimalle
Legacy Launcher yüzünden Garanti hesabımdan kartlarım patlatılmak üzereydi :D Bir de kart bilgilerimi alan eleman utanmadan BENİM Microsoft'umdan orijinal Minecraft almış. Sanırım gizli mesaj veriyor yürü git orijinal kullan diye :D Legacy kullanmayın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri