Smtcee 80+ Bronze Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 1,640 Dahası Reaksiyon skoru 822 Konum Kalbimin Kırıldığı Yer İsim Samet 21 Ekim 2022 #27 Shadow72 yazmış: açıklamaya da yazdım gsync olması lazım Devamı için tıklayın... Tamam gysnc ve freesync desteği de var
Shadow72 yazmış: açıklamaya da yazdım gsync olması lazım Devamı için tıklayın... Tamam gysnc ve freesync desteği de var
Furkan² 80+ Platinum Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 10,023 Dahası Reaksiyon skoru 5,342 Yaş 26 Konum İzmir İsim Furkan İlgilendiği Kategoriler Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker 22 Ekim 2022 #28 Cermenbey yazmış: Bende Gigabyte G27Q var ıps panel o da. Karanlık sahneler çok kötü yahu. Ekranı göremiyorum neredeyse normal mi Devamı için tıklayın... siyahlar olması gerektiği gibi değilde sağdaki gibi ise ıps'in böyle bir sorunu var.
Cermenbey yazmış: Bende Gigabyte G27Q var ıps panel o da. Karanlık sahneler çok kötü yahu. Ekranı göremiyorum neredeyse normal mi Devamı için tıklayın... siyahlar olması gerektiği gibi değilde sağdaki gibi ise ıps'in böyle bir sorunu var.