Neler Yeni

Güzel bir gamepad önerisi

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Bütçe
3000
Beyler naber fifa24 ve forza için güzel bi pad bakıyorum bütçe 2/3 k arası kablosuz olmasını istiyorum varmı tavsiye

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
valla bana xbox kolu rahat dediler son nesil aldım 2 tane iyi fiyatı vardı 1 tanesini sattım diğerinin yüzüne bile bakmıyorum bana göre deyil kol arkasına dualsens aldım kafam rahat.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla bana xbox kolu rahat dediler son nesil aldım 2 tane iyi fiyatı vardı 1 tanesini sattım diğerinin yüzüne bile bakmıyorum bana göre deyil kol arkasına dualsens aldım kafam rahat.
Reis PlayStation 5 kolu alsam pcde kullanabilirmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes Yavuz
Zamanında gamepad ararken F710 denemiştim hatta bununla ilgili hoşlanmadığımız yönlerini forumca tartışmıştık eski bir yazımda ; çokça gamepad denedim bugüne dek çünkü hikaye / macera tarzı oyunları rahat bir biçimde oynamayı seviyorum. Eğer ben düzgün bir ürün alayım , ürün beni üzmesin sorun çıkarmasın dersen Xbox 9.nesil kontrolcüyü sana öneririm , halihazırda kullanıyorum , ben çok memnunum. yıllarca playstation ile daha yakındım ; analogun sol üst köşede olması benim için bir sorun yaratmadı üstüne üstlük sanıyorum ki bu durum bana çok daha rahat bir ergonomi sundu. Alacaksan bütçen de varsa Xbox al geç . Windows ile zaten tam uyumlu , bluetooth modu ile istediğin cihaza bağlarsın. İyi forumlar

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Zamanında gamepad ararken F710 denemiştim hatta bununla ilgili hoşlanmadığımız yönlerini forumca tartışmıştık eski bir yazımda ; çokça gamepad denedim bugüne dek çünkü hikaye / macera tarzı oyunları rahat bir biçimde oynamayı seviyorum. Eğer ben düzgün bir ürün alayım , ürün beni üzmesin sorun çıkarmasın dersen Xbox 9.nesil kontrolcüyü sana öneririm , halihazırda kullanıyorum , ben çok memnunum. yıllarca playstation ile daha yakındım ; analogun sol üst köşede olması benim için bir sorun yaratmadı üstüne üstlük sanıyorum ki bu durum bana çok daha rahat bir ergonomi sundu. Alacaksan bütçen de varsa Xbox al geç . Windows ile zaten tam uyumlu , bluetooth modu ile istediğin cihaza bağlarsın. İyi forumlar
Brom pcde rahat kullanabilirim demi? Şarj süresi felan nedir hayatımda ilkdefa gamepad alacağım o yüzden farklı olması sorun olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada ps5 kolu alsam dahami iyi olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes Yavuz
Brom pcde rahat kullanabilirim demi? Şarj süresi felan nedir hayatımda ilkdefa gamepad alacağım o yüzden farklı olması sorun olmaz

Yada ps5 kolu alsam dahami iyi olur?
biraz foruma göz gezdirirsen ps5 - xbox konusunda insanlar xbox'ı tercih ettiğini ediş sebeplerinden birinin de ps5 kolunu bilgisayara bağlamak için 3.parti yazılımlara ihtiyaç duyman olduğunu göreceksin. Xbox için bu söz konusu değil bluetooth ile bağladığın an sistem hazır olmuş oluyor. Xbox pil ile çalışan bir kola sahip , pil süresi de günlük 2-3 saatlik kullanımda 1 hafta götürür diye düşünüyorum ben bu güne dek öyle kolay kolay pilinin bittiğini göremedim

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
biraz foruma göz gezdirirsen ps5 - xbox konusunda insanlar xbox'ı tercih ettiğini ediş sebeplerinden birinin de ps5 kolunu bilgisayara bağlamak için 3.parti yazılımlara ihtiyaç duyman olduğunu göreceksin. Xbox için bu söz konusu değil bluetooth ile bağladığın an sistem hazır olmuş oluyor. Xbox pil ile çalışan bir kola sahip , pil süresi de günlük 2-3 saatlik kullanımda 1 hafta götürür diye düşünüyorum ben bu güne dek öyle kolay kolay pilinin bittiğini göremedim
Haftada bir pilmi değiştirmem gerekiyor

Hocam birde dediğinizi şimdi gördüm ayda yılda bir kafeye gidip oynamama rağmen sanırım xboxin yön tusunun sol ustte olması garip geldi bana yapabilirmiyim bilmiyorum

Hocam birde dediğinizi şimdi gördüm ayda yılda bir kafeye gidip oynamama rağmen sanırım xboxin yön tusunun sol ustte olması garip geldi bana yapabilirmiyim bilmiyorum
Şimdi tekrar kontrol ettim aslında çok sorum yaratmaz ama ben kablosuz istiyorum ve bu pil olayı garip geldi bana haftada bir pil değiştirmek ekonomik açıdanda yorar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

bana 2 haftadan fazla gidiyor pili. çoğu kişi bende dahil şarjlı pile geçti bu şekilde sürekli pil almaktan kurtulursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Bu pil bitince pili sarj edebiliyon demi sarj edince tekrar kullaniyon patlama felan olmaz demila :D
evet hocam şarj edilebiliyor tekrar. kol 2 tane pil ile çalışıyor 4 tane olduğu için biri bittiğinde diğerini takıp çıkardığınızı şarj edersiniz. patlama büyük ihtimal olmaz :kekw: birde alırsanız eğer maksimum 5 watt lık bir adaptöre takın yazıyor.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
xbox 9. nesil var bende kablolu oynuyorum(şarjla falan uğraşamam) kablolu oynuyormuş gibi de hissettirmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,459
Üyeler
166,540
Son üye
-erdem
Top Bottom