Steam sonbahar indiriminde girer bence.GTA 4 NE ZAMAN İNDİRİME GİRERR ? konu hakkında bilgisi olan varmıdır eski bir oyuna 110 TL vermek sacma geliyor
yarın girer demesini mi bekliyordun kardeşim23 gun bekleyene kadar 110 TL yı verırım
Steam sonbahar indiriminde girer bence.
o 10 tl etmez dediğin oyunu bide türkler yapsında görelim adamlar kaç milyon para harcamıştır gta 4de bu yabancı dediğimiz insanlar hep bu oyunları yapıyor ben türklerin hiç adam akıllı bi oyun yaptığını görmedim anca zaten herşeyi kötüleme peşindesiniz10 lira etmez
2008 de çıkmış böyle bir mafia hikayeli kaç tane oyun oynadın?10 lira etmez
olm mafia 2 var gta 4'den daha güzel ikiside var bende akitf oynuyomGTA 4 NE ZAMAN İNDİRİME GİRERR ? konu hakkında bilgisi olan varmıdır eski bir oyuna 110 TL vermek sacma geliyor
o 10 TL etmez dediğin oyunu bide türkler yapsında görelim adamlar kaç milyon para harcamıştır gta 4de bu yabancı dediğimiz insanlar hep bu oyunları yapıyor ben türklerin hiç adam akıllı bi oyun yaptığını görmedim anca zaten herşeyi kötüleme peşindesiniz
definitive edition aldım zaten bende al bence oyna gta 4'den daha güzelkanka gta4 aldık bakalımda bu mafia2 hıc oynamadım steamde definitve edition olarak satılıyor nerden bulabılırım ?