Üst kata takmalısın ama ikisi ethernetle bağlı olmalı en iyi verim için.2 katlınev için güzel menzil genişletici lazım. Birde bu menzik genişletici üst kata mı takmalıyım yoksa çekmeyen üst kattaki odanın alt kat odasına mı?
Bu da mantıklı Routerlerin çoğu aynı işi yapabiliyor ve antenleri de daha güçlü oluyor genelde.hocam menzil genişleticiye ihtiyacın yok ki bende dubleks evde yaşiyorum en güzel çözümü bir modemde yukarıya koyman bu sayede hiç kayıp yaşamadan kullanırsın ve istersen bir cihazada internet gerektiği zaman aşağıdan kablo çekmek yerine modemden çekersin
ve çok daha ucuz oluyor ben hurdacı abiden 100 liraya aldığım 5 g türktelekom modemi kullanıyorum iki yıldırBu da mantıklı Routerlerin çoğu aynı işi yapabiliyor ve antenleri de daha güçlü oluyor genelde.
Hocam kendime değil başkasına alacam oda menzil genişletici istedi aslında ondan dolayı verim alamazsa dediğinizi yapalımve çok daha ucuz oluyor ben hurdacı abiden 100 liraya aldığım 5 g türktelekom modemi kullanıyorum iki yıldırgayette performans veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şunuda belirteyim eğer modem kullanmayı isterseniz yeni modeminizin ayarlarında ıp adresini 192,168,1,1 yerine 192,168,1,2 ile değiştirin çakışma olmaması için
Bir öneriniz var mı kaliteli olarakve çok daha ucuz oluyor ben hurdacı abiden 100 liraya aldığım 5 g türktelekom modemi kullanıyorum iki yıldırgayette performans veriyor
şunuda belirteyim eğer modem kullanmayı isterseniz yeni modeminizin ayarlarında ıp adresini 192,168,1,1 yerine 192,168,1,2 ile değiştirin çakışma olmaması için
Tenda tx12pro v2 tavsiye ederim triplex 3 katlı villada kullanıyorum ana modem giriş katta bunu 2. kata taktım kablosuz olarak modemden gelen sinyali direk dağıtıyor ev 350m2 evin en kötü noktasında %60 çekiyor evde 100 mb/s internet var en kötü yerde 38 mb/s hız var şuanda.2 katlınev için güzel menzil genişletici lazım. Birde bu menzik genişletici üst kata mı takmalıyım yoksa çekmeyen üst kattaki odanın alt kat odasına mı?
Link atabilir misin hocam. Güvenilir satan yerdenTenda tx12pro v2 tavsiye ederim triplex 3 katlı villada kullanıyorum ana modem giriş katta bunu 2. kata taktım kablosuz olarak modemden gelen sinyali direk dağıtıyor ev 350m2 evin en kötü noktasında %60 çekiyor evde 100 mb/s internet var en kötü yerde 38 mb/s hız var şuanda.
O dediğiniz modem kadar küçük olanlardan lazım şimdilikTenda tx12pro v2 tavsiye ederim triplex 3 katlı villada kullanıyorum ana modem giriş katta bunu 2. kata taktım kablosuz olarak modemden gelen sinyali direk dağıtıyor ev 350m2 evin en kötü noktasında %60 çekiyor evde 100 mb/s internet var en kötü yerde 38 mb/s hız var şuanda.
Link atabilir misin hocam. Güvenilir satan yerden
O dediğiniz modem kadar küçük olanlardan lazım şimdilik
n lazım hocam küçük olanlardanTenda TX12 Pro AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Tenda TX12 Pro AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
![]()
Tenda TX12 PRO AX3000 GIGABIT ROUTER - Fiyatı, Yorumları
Tenda TX12 PRO AX3000 GIGABIT ROUTER yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Küçük olanlardan verim alamazsın 15metre max çekim gücü oluyor bundan 1 tane alıyorsun prize takıyorsun bitiyorKüçük olanlarda
n lazım hocam küçük olanlardan