Sen önermiştin bana bende araştırdım mantıklıydı çektimhayırlı olsun güzel laptop.
War thunder rainbow six gta v akıcamh.o agam oyun yükleyince haber et oynayalım.Alıntıyı görüntüle
Kaç tb ssd var be hocamh.o agam oyun yükleyince haber et oynayalım.Alıntıyı görüntüle
Oynayalım aga bu kullanıcı adı ile steam lol epic ekleyebilirsin.War thunder rainbow six gta v akıcam
4.5TB ssd var yükselteceğim nasipse.Kaç tb ssd var be hocam
bir zamanların internet kafe dosyası ama oyunlar eski oyun değil işteh.o agam oyun yükleyince haber et oynayalım.Alıntıyı görüntüle
Bende napim işte gariban 512 gb ile idare edeyimOynayalım aga bu kullanıcı adı ile steam lol epic ekleyebilirsin.
4.5TB ssd var yükselteceğim nasipse.
İnsta kullanıcı adı adı yollayabilir misin elime geçerse disk yollamak isterim sana.Bende napim işte gariban 512 gb ile idare edeyim![]()
Bende yeni aldım 512 gb yeter herhalde :OBende napim işte gariban 512 gb ile idare edeyim![]()
omerkok_49 sağol hocamİnsta kullanıcı adı adı yollayabilir misin elime geçerse disk yollamak isterim sana.
rdr2 bide gta5 indirince yarısı doluyor hocam artık siz düşününBende yeni aldım 512 gb yeter herhalde :O