Güzel sistem toplamışsın hayırlı olsun demek yerine herkes toxic toxic konuşmuş. Bilgisayar toplamanın bir kriteri yok herkes kendi kafasındaki kritere göre ayetmiş gibi sanki bu şekilde pc toplanmaz gibi yazılar yazmış. Kendi kafanıza göre bu kart bu sisteme göre olmamış demişsiniz, siz mi oynayacaksınız adam mı? Adam belki Valorant, Cs:Go oynayacak daha yüksek ekran kartına ihtiyacı yok. O kadar yorum gelmiş birisi de sormamış ne amaçla kullanacaksın diye.
Yorumlar da konuyla çok alakasız, adam ürünlerin fiyatlarını sormuş, nasıl pahalı mı topladım iyi mi diye, buna da cevap verenlerin sayısı da az. Cevap verenlerin çoğu da konuyu ya düzgün okumamış ya okumamış, ya da okuduğunu anlamayan kişilerden oluşuyor
Şu sistem de Psu pahalı seçilmiş, bunun dışında 11400F parasına 12400F, H510 parasına H610 seçmiş, gayet de güzel toplamış sistemi. Hasedinizden mi bu kadar sistemi gömdünüz, cahilliğinizden mi yoksa ikisinden mi?
Konu sahibi arkadaşım:
Güzel sistem dizmişsin, hayırlı olsun güle güle kullan. Ssd`yi gömen çok olmuş, ben kullandım o SSD kötü bir SSD değil, Psu ve Monitörü bir tık pahalı seçmişsin ama ikisi de güzel ürünler.
O sisteme de 1070 gayet de güzel gitmiş illa 3060-3070-3080 konulmasına gerek yok ihtiyacı olursa 1070`i satar zaten çok iyi fiyata almış, gider 3070 takar bakar keyfine. Adam(Toxic) yazmış 3060Ti`li sistem aldım 15 küsur K`ya bu adam monitörle toplamış o paraya ve diğer parçaları da seninkinden iyi, iki sistem arasında fiyat olarak hiç fark yok, o kadar fiyat farkına bu adam da 3060Ti koyardı. Sadece senin paran daha çokmuş ve bir ay önceki fiyatlar ile şimdi arasında fark var.
Biraz uzun yazdım çünkü bunları hak eden çok Toxic kitle var tabii ki de Adam gibi yorum yapan kişiler de olmuş bir kaç kişi, onlar müstesnadır.
Toxiclere gelince kardeşimiz para vermiş, biraz empati kurup yanlış sistem de toplasa daha düzgün toxic olmadan, adamı üzmeden durumunu anlatabilmelisiniz, iyi niyetli olun azıcık!