Neler Yeni

H.O. mu G.O. mu sizce bu sistem bu fiyata nasıl olmuş

felicity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
fatih kunt
hocam sanırım parçalardan haberdar birisiniz son nesil işlemci seçmişsiniz keza uyumlu anakart. ben beğendim parçalar kaliteli. ama ilk nesil nvidia kart koymak hiç anlayamadım bari 2060 olsaydı bence ekran kartını değiştirin en az bi 3060- rx 6600 serilerinden onun dışında sorun yok gibi, he şöyle sorun olabilir, fiyat absürd değil ama aynı performansı verecek daha uygun fiyatlı hazır sistemler yakalayabilirdiniz. ama buna da çok takılmayın bence çalışıyor musunuz bilmiyorum ama bir kaç bin liranın hesabını yapıp kendini üzme, uğraşıp didinmiş toplamışsın. dipten yakalamamış olabilirsin. şimdi bir kaç bin liranın değil bilgisayarın keyfini çıkar, parayı her türlü kazanırsın hayırlı olsun

Hasan344

80+ Gold
GTX 1070 icin 3000tl gayet iyi fiyat bu arada boş yapanları takma ama sistem çok dengesiz toplanmış dostum. Bu fiyatlara rx6600lu kasa+monitör alabilirdin.

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Deniz TAŞKIN
Hepsi indirimli güzel monitör hariç. Monitöre güzel indirim çakıp 2. el 2060 4500 civarına alınırdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Gürkan
büyük g.o

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
14.000 TL 2 hafta önce uzun sürede 14.500 tl ye geldi itopya da ara ara bence bu sistemi kötü kaçırmışsınız.
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci ASUS B450 M-K2 Anakart ASUS DUAL Radeon RX 6650 XT 8GB Ekran Kartı Gskill Ripjaws 16GB Dual 3600MHz Ram Kioxia 500GB M.2 SSD Thermaltake Versa T25 TG RGB Fanlı Kasa Thermaltake 650 WATT 80+ Güç Kaynağı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam konu açtım almadan önce herkes 3000e çok iyi dedi
Kart fiyatına göre iyi onda sorun yok. Yalnız (monitörü saymıyorum) 12K ya bir sistem toplayacaksan bunun en az 5-6K sı ekran kartına ayrılmalıydı. Amaç oyunsa diğer parçalara abanıp kartı düşük tutman çok saçma olmuş.

Şöyle diyim tüm parçaları kaliteli almışsın, sonda ekran kartı olarak RTX 3070 falan bekliyordum ben, diğer parçalar o seviyedeki bir ekran kartına göre seçilmiş. GTX 1070 çok daha ucuz bir sistemle sorunsuz çalışırdı zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ERKAN KARTI İDARELİK DAHA SONRA DEĞİŞTİRECEĞİM
Zaten amacın bu ilerde bu sisteme hak ettiği seviyede bir kart alacağım bunu idarelik aldım diyorsan bence sistem genel olarak güzel. Gördüğüm birkaç kusur var ama kafana takmana değecek kadar önemli şeyler değil. H.O. 😀

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,340
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Güzel sistem toplamışsın hayırlı olsun demek yerine herkes toxic toxic konuşmuş. Bilgisayar toplamanın bir kriteri yok herkes kendi kafasındaki kritere göre ayetmiş gibi sanki bu şekilde pc toplanmaz gibi yazılar yazmış. Kendi kafanıza göre bu kart bu sisteme göre olmamış demişsiniz, siz mi oynayacaksınız adam mı? Adam belki Valorant, Cs:Go oynayacak daha yüksek ekran kartına ihtiyacı yok. O kadar yorum gelmiş birisi de sormamış ne amaçla kullanacaksın diye.
Yorumlar da konuyla çok alakasız, adam ürünlerin fiyatlarını sormuş, nasıl pahalı mı topladım iyi mi diye, buna da cevap verenlerin sayısı da az. Cevap verenlerin çoğu da konuyu ya düzgün okumamış ya okumamış, ya da okuduğunu anlamayan kişilerden oluşuyor
Şu sistem de Psu pahalı seçilmiş, bunun dışında 11400F parasına 12400F, H510 parasına H610 seçmiş, gayet de güzel toplamış sistemi. Hasedinizden mi bu kadar sistemi gömdünüz, cahilliğinizden mi yoksa ikisinden mi?
Konu sahibi arkadaşım:
Güzel sistem dizmişsin, hayırlı olsun güle güle kullan. Ssd`yi gömen çok olmuş, ben kullandım o SSD kötü bir SSD değil, Psu ve Monitörü bir tık pahalı seçmişsin ama ikisi de güzel ürünler.

O sisteme de 1070 gayet de güzel gitmiş illa 3060-3070-3080 konulmasına gerek yok ihtiyacı olursa 1070`i satar zaten çok iyi fiyata almış, gider 3070 takar bakar keyfine. Adam(Toxic) yazmış 3060Ti`li sistem aldım 15 küsur K`ya bu adam monitörle toplamış o paraya ve diğer parçaları da seninkinden iyi, iki sistem arasında fiyat olarak hiç fark yok, o kadar fiyat farkına bu adam da 3060Ti koyardı. Sadece senin paran daha çokmuş ve bir ay önceki fiyatlar ile şimdi arasında fark var.

Biraz uzun yazdım çünkü bunları hak eden çok Toxic kitle var tabii ki de Adam gibi yorum yapan kişiler de olmuş bir kaç kişi, onlar müstesnadır.
Toxiclere gelince kardeşimiz para vermiş, biraz empati kurup yanlış sistem de toplasa daha düzgün toxic olmadan, adamı üzmeden durumunu anlatabilmelisiniz, iyi niyetli olun azıcık!

Son düzenleme:

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
aynı monitörden var şuan. 2.5a aldım 2 ay oldu olmadı

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,340
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
aynı monitörden var şuan. 2.5a aldım 2 ay oldu olmadı
Ne anlatmaya çalıştın? Geçen sene 1250Tl`ye zar zor 240Hz monitör satıyordum şimdi 240Hz`ler 6K. Geçen ay 3700`e aldığım G27CQ4P, şimdi olmuş 6900Tl.

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
Ne anlatmaya çalıştın? Geçen sene 1250Tl`ye zar zor 240Hz monitör satıyordum şimdi 240Hz`ler 6K. Geçen ay 3700`e aldığım G27CQ4P, şimdi olmuş 6900Tl.
ben geçen seneden bahsetmiyorum. fazla vermiş. indirimi güzel kovalayamamış maalesef. geçmiş olsun

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Dr Luciano
2 ay içinde parçaları tek tek alarak 15825TL'ye (monitör dahil) şöyle bir sistem dizdim sizce bu fiyata iyi mi olmuş yoksa hazır sistem alsam daha mı mantıklı olurdu
@Ckribrahim @Palyaço
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ekran kartına kadar her şey güzel gidiyordu fakat keşke bütçeyi biraz arttırıp güncel bir kart tercih etseydiniz.
Alınmış alınmıştır yine de. Hayırlı olsun...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,629
Üyeler
166,968
Son üye
ardxci
Top Bottom