Neler Yeni

🔥İndirim H.P. Lovecraft Seçme Eserler ve Arsen Lüpen Seçme Eserler İndirimde!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hp-lovecraft-cilt-1-5722884-47-O.jpg

H.P. Lovecraft Seçme Eserler Ciltli Özel Basım
800 sayfa
Normal fiyatı: 60 lira
İndirimli fiyatı: 24,90 lira
SATIN ALMAK İÇİN
TIKLA!

6736175.jpg

Arsen Lüpen Seçme Eserler Ciltli Özel Basım
472 sayfa
Normal fiyatı: 45-50 lira
İndirimli fiyatı: 24,90 lira
SATIN ALMAK İÇİN
TIKLA!

Aslında iki gündür falan indirimdeler ama diğer kitaplara rağbet olunca bunları da atayım dedim.

Sizden ricam H.P. Lovecraft hakkında bilgi almak istiyorum. Kimdir, necidir, iyi midir, ne hissettirir, neleri baş ucu eseridir, neleri ilk olarak alınmalıdır?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Gayet güzel fırsat kitap konusunda etiketlenmesi gereken kişi Alexa dır

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet güzel fırsat kitap konusunda etiketlenmesi gereken kişi Alexa dır
Ben değil canım. Ben sadece BKM den gördüm paylaştım. Bütün siteleri tarayıp paylaşsam eyvallah ama herkes yapabilir.

H.P. Lovecraft hakkında bilgin var mı:
Sizden ricam H.P. Lovecraft hakkında bilgi almak istiyorum. Kimdir, necidir, iyi midir, ne hissettirir, neleri baş ucu eseridir, neleri ilk olarak alınmalıdır?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Ben değil canım. Ben sadece BKM den gördüm paylaştım. Bütün siteleri tarayıp paylaşsam eyvallah ama herkes yapabilir.

H.P. Lovecraft hakkında bilgin var mı:
Anladım teşekkürler

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
HP Lovecraft gotik edebiyatın öncülerinden biridir. Oldukça geniş bir evreni vardır. Bu evrende mitolojik yaratıklar bulundurmaktadır Cthulhu mitosu da denir. Call of Cthulhu en önemli eseridir. Korku-fantezi romanları yazar. Yaratık tasvirleri oldukça ürkütücüdür. Örneğin BLOODBORNE oyunu HP Lovecraft evreninin Cthulhu mitolojisinde geçmektedir. Bu evren çoğu filme, oyuna esin kaynağı olmuştur. Hakkında tek bildiklerim bunlar.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HP Lovecraft gotik edebiyatın öncülerinden biridir. Oldukça geniş bir evreni vardır. Bu evrende mitolojik yaratıklar bulundurmaktadır. Call of Cthulhu en önemli eseridir. Korku-fantezi romanları yazar. Örneğin Bloodborne oyunu HP Lovecraft'ın Cthulhu evreninde geçmektedir. Bu evren çoğu filme, oyuna esin kaynağı olmuştur. Hakkında tek bildiklerim bunlar.
Yeteri bir bilgi sağ ol.
Hangi kitapları ilk olarak alınmalı?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeteri bir bilgi sağ ol.
Hangi kitapları ilk olarak alınmalı?
Eserler birbiri ile bağlantılı değil. Evren aynı hikayeler farklı. Direk Call of Cthulhu alabilirsin.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi 3 5 tane birden alacağım. Hangileri başlangıç için iyidir ya da hangileri en iyiler?
Call of Cthulhu, Deliliğin Dağlarında. Bu iki kitabı okudum ben. Hatta ilk Deliliğin Dağlarını oku. Bu sayede Cthulhu mitosunu daha iyi anlarsın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@BarbaraPalvin

Bu kitapta Cthulhu'nun Çağrısı kitabı 25 sayfa falan. İTHAKİ yayınlarında teklisi 160 sayfa, REN yayınlarında 360 sayfa.
Bu kitapta kısaltılmış mı? Yayınevini aradım hayır kısaltılmamış tam metin deseler de inanamadım. Öyle mi?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
@BarbaraPalvin

Bu kitapta Cthulhu'nun Çağrısı kitabı 25 sayfa falan. İTHAKİ yayınlarında teklisi 160 sayfa, REN yayınlarında 360 sayfa.
Bu kitapta kısaltılmış mı? Yayınevini aradım hayır kısaltılmamış tam metin deseler de inanamadım. Öyle mi?
Ben Cthulhu'nun çağrısını ayrı bir kitap olarak okumadım o yüzden bilemiyorum fakat muhtemelen kısaltılmıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,709
Üyeler
166,069
Son üye
Alkolik
Top Bottom