Buğrahan Mert
80+ Silver
Dahası
Siyah link ?
Siyah link ?
Eğer Sherlock roman ve hikayelerini okumadıysan Amazon'dan aldığını iptal et. BKM'den ikisini al.Hangisini almalıyım o zaman? Siyah olanı iptal mi etmeliyim
?Siyah link ?
Hocam ikisini derken, benim bütçem şu an 30 TL'yi geçmemeli, ilk önce hangi kitabı almalıyımEğer Sherlock roman ve hikayelerini okumadıysan Amazon'dan aldığını iptal et. BKM'den ikisini al.
Beyaz olanı romanların özel basımı, siyah olanı 56 hikayenin özel basımı. Keremcnsz bu hikayeler ve romanların birbiri arasında ithaf yapıldığını söyledi. Verimli okuma için ikisi de alınmalıymış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
@keremcnsz24Hocam ikisini derken, benim bütçem şu an 30 TL'yi geçmemeli, ilk önce hangi kitabı almalıyım
Kendime aldım. Huh!Kardeşine alsana
Beyazını aldın mı?BKM Kitap dan aldım. Edgar Alan Poe Tüm Hiakyeler Tek Cilt de aynı fiyatti ikisini de aldım teşekkürler.
dostum çok teşekkürler amazondan aldım
Sherlock romanlarını okudunuz mu hiç? Çünkü beyaz olan içerik olarak farklı ve siyah olanla eş zamanlı olarak okunması gerekiyor.dostum çok teşekkürler amazondan aldım
yok ben sadece hikayeler olanı aldım romanlarını sonra okurumBeyazını aldın mı?
Hayır öncesinde okumadımSherlock romanlarını okudunuz mu hiç? Çünkü beyaz olan içerik olarak farklı ve siyah olanla eş zamanlı olarak okunması gerekiyor.
Amazon'dakini iptal edip bkm'den hem siyah hem beyaz olanı alın. İkisi paslaşıyor sürekli. Misal atıyorum şu an 30 sayfa siyahtan okudun, sonra beyaza dönmen lazım. Oradan 15 sayfa okudun sonra siyaha dönmen lazım.Hayır öncesinde okumadım