- Konu Sahibi Konu Sahibi
En az 30 TL olması gerekiyor sipariş için BKM'den. Niye direkt BKM'den almadın ki ikisini de?İyiymiş siyah olanı aldım amazondan beyazı da alayım o vakit kargo parası düşünerek vazgeçmiştim
En az 30 TL olması gerekiyor sipariş için BKM'den. Niye direkt BKM'den almadın ki ikisini de?İyiymiş siyah olanı aldım amazondan beyazı da alayım o vakit kargo parası düşünerek vazgeçmiştim
Bilmiyordum ki tüm mesajları okudum sonradan anladım hikaye ve roman olduğunu. Amazondakini iptal eder alırım o zamanEn az 30 TL olması gerekiyor sipariş için BKM'den. Niye direkt BKM'den almadın ki ikisini de?
Üstte yazdım bkm kitap da 2 kitap 44.80 papara kart ile öderseniz 6.72 iadeBilmiyordum ki tüm mesajları okudum sonradan anladım hikaye ve roman olduğunu. Amazondakini iptal eder alırım o zaman
Beyaz olanı da yapıştırman lazım konu bütünlüğü için.Sen varya adamsın direk siyah olanı yapıştırdım
Şu an yanımda Martı yayınlarının 5li seti var bir de bunu aldımŞimdi ben bütün Sherlock'ları biliyorum. Yine de almalı mıyım ? Gerek var mı? @rdeM
Tamam yanlış almışsın. Siyah olanla martı 5'lisi aynı. Beyaz olanı almalısın.Şu an yanımda Martı yayınlarının 5li seti var bir de bunu aldım
Romanları okumadı iseniz beyaz olanı almanızda mecburi. Çünkü iki kitap birbiri arasında paslaşıyormuş.Teşekkürler
Normalde roman ve hikayelerin karışık bir okunuşu var diye biliyorum. Düz okumak fark yaratır mı acabaRomanları okumadı iseniz beyaz olanı almanızda mecburi. Çünkü iki kitap birbiri arasında paslaşıyormuş.
keremcnsz kitapların kendi arasında paslaştığını daha verimli okuma için sıra ile gidilmesinin daha iyi olduğunu söyledi.Normalde roman ve hikayelerin karışık bir okunuşu var diye biliyorum. Düz okumak fark yaratır mı acaba
Hangisini almalıyım o zaman? Siyah olanı iptal mi etmeliyim? Hiç bir kitabını okumadım Sherlock Holmes'unRomanları okumadı iseniz beyaz olanı almanızda mecburi. Çünkü iki kitap birbiri arasında paslaşıyormuş.