slmbnemıstık
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,201
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@akıllı kuş @stereohearts @Muhammet Sağlam dostlar eyw oloy ramı alıyorum iyi günler yanına da 4gb takarım 12gb missss
onlar ne daha detaylı anlatır mısın?DDR4, Uncore yazan yer ya Bellek Kontrolcü yada L3 Cache Bus
Ya bellek kontrolcü frekansı, işlemcideki bellek kontrolcü veya L3 Önbellek ve içerdeki kısımları birbirine bağlayan yerin hızıonlar ne daha detaylı anlatır mısın?
Gskill hakkında bilgim yokonlar ne daha detaylı anlatır mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@akıllı kuş @stereohearts @Muhammet Sağlam https://www.hepsiburada.com/g-skill-ripjawsv-8gb-3000mhz-ddr4-ram-f4-3000c16s-8gvrb-p-HBV00000H97AZ bunu buldum 377 TL ye geliyor alınır mı? gskill birde hemen bakabilir misiniz ona göre sipariş vereceğim
@FPU/CACHE bu alınır mı?@akıllı kuş @stereohearts @Muhammet Sağlam https://www.hepsiburada.com/g-skill-ripjawsv-8gb-3000mhz-ddr4-ram-f4-3000c16s-8gvrb-p-HBV00000H97AZ bunu buldum 377 TL ye geliyor alınır mı? gskill birde hemen bakabilir misiniz ona göre sipariş vereceğim
Ya bellek kontrolcü frekansı, işlemcideki bellek kontrolcü veya L3 Önbellek ve içerdeki kısımları birbirine bağlayan yerin hızı
NeoForza al daha düşük CL değeri var, buda alınabilir. Işıklı istersen Oloy markasının var
Memory kısmını atarsan olur full haligördüm ss atayım mı? gerek var mı?
NeoForza al daha düşük CL değeri var, buda alınabilir. Işıklı istersen Oloy markasının var
Memory kısmını atarsan olur full hali
NeoForza daha ucuz ama sen bilirsin Ramler 2133MHZ, Uncore ise Önbellek ve önbellek bağlantı hızı şuanki tabloya göre.Alıntıyı görüntüle
gskill alayım diye düşünüyorum ayriyeten gtx 1050 ti alacağım ileride upgrade yapacağım.
ışıklı olmasının önemi yok
neoforza link atar mısın? 8gbNeoForza daha ucuz ama sen bilirsin Ramler 2133MHZ, Uncore ise Önbellek ve önbellek bağlantı hızı şuanki tabloya göre.
Pahalanmışneoforza link atar mısın? 8gb
brom o zaman ben gskill alıyorum ayriyeten yanına da 4gb ddr4 ram takarım kullanırım olur mu? bir sıkıntı yaratmaz demi?Pahalanmış
![]()
NEOFORZA Black Faye 8gb 3200mhz Cl16 1.35v Ddr4 Gamıng Sogutuculu Ram Nmud480e82-3200db11 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
NEOFORZA Black Faye 8gb 3200mhz Cl16 1.35v Ddr4 Gamıng Sogutuculu Ram Nmud480e82-3200db11 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Yaratır yaratmaz mı bilmem sıkıntı olabiliyor bazen 8+4 veya 8+16 gibi kapasitelerdebrom o zaman ben gskill alıyorum ayriyeten yanına da 4gb ddr4 ram takarım kullanırım olur mu? bir sıkıntı yaratmaz demi?