İntel ne zaman yaptıki bu açıklamayı? MSİ'e göre b460 serisi anakartlar düzgün bios kullanımı ile 11.nesil işlemcileri destekleyebilicek?Hayır, İntel'in son açıklamasına göre kullanılamayacak.
Umarım yeni bir gelişme olmamıştır.
B460 serisi tüm anakartlar kullanabilicekmi ve ayrıca h410 serisi kartlar kullanamıyacakmı?B460 kullanılacak.
İntel ne zaman yaptıki bu açıklamayı? MSİ'e göre b460 serisi anakartlar düzgün bios kullanımı ile 11.nesil işlemcileri destekleyebilicek?
Mesaj otomatik birleştirildi:
B
B460 serisi tüm anakartlar kullanabilicekmi ve ayrıca h410 serisi kartlar kullanamıyacakmı?
Malesef kullanamayacakOlası bir güncelleme ile İntelin 11.Nesil işlemcilerini bu anakart serilerinde kullanabilicekmiyiz?
Alıntıyı görüntüle
sadece z490 damı kullanılabilcek yani?Malesef kullanamayacak
Evetsadece z490 damı kullanılabilcek yani?
Hayır, kullanılamayacak. Abdullah hacıgül bununla ilgili video da yapmıştı zaten.B460 destekliycekmi desteklemiyecekmi? Ben suan b460m Bazooka kullanıyorum. 11.nesil için çöp bi anakartmı oldu simdi?
Peki i5 11400f te b560 yonga setine sahip anakartlarda oc yapılabilicekmi?Benim bilgim iki yonga setinde de kullanılamayacağı yönünde. MSİ tarafında nasıl bir açıklama var?i3 10100F Alacaklar Dikkat!
Intel saçma bir hamleyle H410 ve B460 yongalarına 11. nesil Intel desteği vermeyeceğini duyurdu. Yani eğer bu işlemciyle bu anakartları alırsanız 11. nesil işlemci takamayacaksınız haliyle yükseltme şansınız pek olmayacak. Ben bunun yerine şimdilik 5-10FPS'den vazgeçip yükseltme için...forum.donanimarsivi.com
F ibareli işlemcilerde zaten hız aşırtma olmuyor ancak B560 yonga setinde çarpan kilidi açık olacak mı, ilerleyen zamanlarda göreceğiz.Peki i5 11400f te b560 yonga setine sahip anakartlarda oc yapılabilicekmi?