Takipteyim benim ramlerimde seninkiyle birebir aynı.
Ram aynı olsa da çip farklı olabilir.Takipteyim benim ramlerimde seninkiyle birebir aynı.
Çipte aynı.Ram aynı olsa da çip farklı olabilir.
Ben denediğimde doğru düzgün gpu yok diye oyunlardaki farkı pek göremedim ama ns testlerinde bayağı iyi sonuç çıkarmıştı. Bugün ya da yarın ona benzer çipte başardığım değerleri atarım.Umarım doğrudurPerformansta gözle görülür bir artış olur mu?
Maalesef doğru değilO çipi doğru gösteriyorsa cl11'e kadar iner ama h410m'de cl ayarı yapılabiliyor mu, bilmiyorum.
Teşekkür ederim, sizin yardımcı olabilme imkanınız var mı?Ben denediğimde doğru düzgün gpu yok diye oyunlardaki farkı pek göremedim ama ns testlerinde bayağı iyi sonuç çıkarmıştı. Bugün ya da yarın ona benzer çipte başardığım değerleri atarım.
ÜzdüMaalesef doğru değil![]()
Ben de pek inanmadım ama bi ihtimal olmuştur diye düşündüm.Maalesef doğru değil![]()
Daha doğrusu doğru olabilir ama Ballistix’lerde bulduğumuz Micron E Die ile aynı olması imkansızBen de pek inanmadım ama bi ihtimal olmuştur diye düşündüm.
CL 14’den aşağı gideceğini sanmıyorum belki 15 de sınır olabilir denemen lazım frekans 2666 olduğu için tam bir şey diyemiyorumPeki ne kadar düşürebiliriz değer mi?