Neler Yeni

HAARP teknolojisi mümkün mü?

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Herkese Merhaba,
Ülkemizde yaşanan depremi bilmeyen yok uzaktan yakında yaşayan herkese geçmiş olsun diliyorum.

depremin ilk günlerinde HAARP teorisi çıkmıştı. fazla bilgim olmadığı için celal şengör ve başka kanallardan videolar izledim bunun imkansız olduklarını söylüyorlar. şimdi ise beyazTV de konu hakkında bilgisi olduğunu iddia eden bir kişi direkt olarak suçlayıcı tavırlar kullanılıyor. Bu imkansız değil miydi? bunu insanlara yayınlayarak neyi amaclıyorlar. eğer bilmediğim bir şey varsa lütfen belirtin

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
.
Amaç belli bir kesimin popüleritesini kazanıp meşhur olmak :D Böyle bir teknoloji günümüz şartlarında mümkün değil, bir çok akademisyen ve profesör açıkladı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Herkese Merhaba,
Ülkemizde yaşanan depremi bilmeyen yok uzaktan yakında yaşayan herkese geçmiş olsun diliyorum.

depremin ilk günlerinde HAARP teorisi çıkmıştı. fazla bilgim olmadığı için celal şengör ve başka kanallardan videolar izledim bunun imkansız olduklarını söylüyorlar. şimdi ise beyazTV de konu hakkında bilgisi olduğunu iddia eden bir kişi direkt olarak suçlayıcı tavırlar kullanılıyor. Bu imkansız değil miydi? bunu insanlara yayınlayarak neyi amaclıyorlar. eğer bilmediğim bir şey varsa lütfen belirtin
Bi taraf birinin yalancısı bi taraf birinin yalancısı . Haarp kadar büyük değil ,yani en azından öyle sanıyorum , ama onun daha gelişmemiş hali olabilir .10 sene önce yapılan deney beni çok etkilemişti . Zaten var olan bi fay hattı belki tetiklenmiş olabilir . Şuan ki teknolojiye zor ama biz şuankini biliyoruz bizim bilmediğimiz çok teknoloji var

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amaç belli bir kesimin popüleritesini kazanıp meşhur olmak :D Böyle bir teknoloji günümüz şartlarında mümkün değil, bir çok akademisyen ve profesör açıkladı.
herkes mümkün değil diyor bu haber yapan adamlar daha neyin peşinde koşturuyor amaçları algı yönetimi olabilir mi

Megan

80+ Silver
Şimdiki teknolojiyle bu depremin oluşturulması imkansız deniyor. Ama küçük depremler oluşturabiliyorlar bunun testleri yapıldı. Bu deprem zaten beklenen bir depremdi o yüzden ben inanmıyorum ama şöyle de bir şey var. Abd nin o gemisine benzer gemi 99 depreminden önce de aynı konuma demir atmış. Ve birçok ülke birkaç hafta önce vatandaşlarına türkiyeyi terk etmesini söylemişti. Ben depremden 2 hafta önce görmüştüm bunu türkiyede terör saldırısı olabilir ülkeyi terk edin demişlerdi. Bunları görünce de insanın içine şüphe düşmüyor değil

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdiki teknolojiyle bu depremin oluşturulması imkansız deniyor. Ama küçük depremler oluşturabiliyorlar bunun testleri yapıldı. Bu deprem zaten beklenen bir depremdi o yüzden ben inanmıyorum ama şöyle de bir şey var. Abd nin o gemisine benzer gemi 99 depreminden önce de aynı konuma demir atmış. Ve birçok ülke birkaç hafta önce vatandaşlarına türkiyeyi terk etmesini söylemişti. Ben depremden 2 hafta önce görmüştüm bunu türkiyede terör saldırısı olabilir ülkeyi terk edin demişlerdi. Bunları görünce de insanın içine şüphe düşmüyor değil
peki böyle bir teknoloji varsa neden en eğitimsiz sanayisi az gelişmiş bir yerde uygulansın ki koskoca istanbul varken

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Herkese Merhaba,

Celal Şengör'ün usta lafını kullanarak cevap veriyorum: ''ZIRVA''

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Arkadaşlar haarp denilen şey deprem yaratmıyor şunu bi anlayın önce, zaten olacak olan bir depremi tetikliyor. (Sözde)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Herkese Merhaba,

hocam teknik olarak çoğu teklonoji mümkün ama pratikte çoğu güme gidiyor, haarp ta öyle. Şuanlık imkansız, büyük ihtimal gerçekleştği vakit biz çoktan gezegenlere koloni fln kurmuş oluruz :kekw:

Bura.K

80+ Silver
depremin ilk günlerinde HAARP teorisi çıkmıştı. fazla bilgim olmadığı için celal şengör ve başka kanallardan videolar izledim bunun imkansız olduklarını söylüyorlar.
HAARP teknolojisi, günümüzde imkansızdır. Ama Medeniyet 1 ve üstü bir seviye için imkansız değildir. TIP Medeniyetlerini araştırırsanız anlarsınız. TIP 1 Medeniyetler dünyalarındaki deprem, sel, afetler ve diğer doğal olayları kontrol edebilirler. Dünyamız daha 0,783'ncü Medeniyette. Az bir yol kalmış gibi gelebilir ama ortalama 100 yılımız var daha Medeniyet 1 için. Günümüzde hiçbir şey HAARP gibi bir teknolojiyi çalıştıracak elektriği üretemez. Dünyanın Fay hattını tetikliyorsun.. Böyle bir şey günümüzde mümkün mü sence?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,440
Üyeler
161,288
Son üye
hasanoğlu
Top Bottom