Neler Yeni

Hackerların Kullandığı Hack Programları

En çok beğendiğiniz program/yazılım hangisi ?

• Oy kullanan toplam üye
    8
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emircan Şengül
Bugün sizlere hackerların en çok kullandığı programlardan bir kaçından bahsedicem

etik-hacker-nasil-olunur.jpg

Aircrack-ng
Aircrack-ng-new-logo.jpg

Wifi hacklemek için en çok kullanılan hack komutlarından biridir. Bunun yanı sıra bu komut sahte wifi yapma, DOS ve Evil twin saldırılarında çok kullanılan bir komuttur.
Wireshark
Wireshark-Software-Free-Download-Best-Network-Monitoring-Tool.jpg

Wireshark bir ağ analiz aracıdır. Genellikle veri trafiği izlenmek için kullanılır ve ağda olan biten her şey bu program sayesinde görülür.
Wireshark indirme linki

Metasploit
kisspng-metasploit-project-penetration-test-security-hacke-5b072f9ad4d962.7481310415271975948718.jpg

Metasploit programı ise güvenlik açıklarını bulan bir programdır. Çeşitli saldırılar bu program üzerinden yapılır sahte link yapma yada telefon hackleme vb.
Metasploit indirme linki

John the Ripper
indir.jpg

John the Ripper yazılılım bir paralo kırma aracıdır. Bu yazılım Windowsda CMD Linuxde Terminal adıyla bilinen yerde kullanılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmey Efe USLU
Kardeşim işin yok mu

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
bunları sadece kendini hacker zannedenler kullanır.Bu işi yapan üstatlar kendi programınıda kendisi yazar zaten

Ve gerçek üstadlar Linuxla uğraşır, Windows la değil :D.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bence güzel bir konu, bu işlere merak salıp internette onlarca gereksiz bilginin yanı sıra burada güzel bilgiler edinebilirler.
Arkadaşımızın eline sağlık.

tabii ki de, sonuç olarak bir emek var. Bizde fikirlerimizi belirttik :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emircan Şengül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim işin yok mu
:D boş vaktim vardı yazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunları sadece kendini hacker zannedenler kullanır.Bu işi yapan üstatlar kendi programınıda kendisi yazar zaten
O düzeye gelen kişi kendi işletim sistemini bile yazabilir ben genel şeylerden bahsettim

Bence güzel bir konu, bu işlere merak salıp internette onlarca gereksiz bilginin yanı sıra burada güzel bilgiler edinebilirler.
Arkadaşımızın eline sağlık.
Teşekkür ederim 🙏

Son düzenleme:

IOTCORE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kadem Can
üstadlar bu forum hack kırma bozma üzerinemi inşaa edilecek öyleyse yanlış yerdeyiz bu tur yayınlara izin veriseniz hack formu olur bu bizde hayal kırıklığı yaratır :) yanlış sa hesabımı silin ??

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emircan Şengül
üstadlar bu forum hack kırma bozma üzerinemi inşaa edilecek öyleyse yanlış yerdeyiz bu tur yayınlara izin veriseniz hack formu olur bu bizde hayal kırıklığı yaratır :) yanlış sa hesabımı silin ??
Örnek bir haber yazdım bu tür alanda iyiyim diye o zaman sinema filmleri ile ilgili bir şey yazsaydim beyazperdeye benziyecekti bunu düşün bı Donanım arşivi Facebook grubuna bı bakmanı isterim ordada bazı konular bilgisayar dışı araştırıp cevaplar yaz bence

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
ufak bir not bu tarz programları kendi sisteminizde denemeyin sanal bilgisayar oluşturup(sanırım adı buydu) onunla denemenizi öneririm zira bu tarz programı veren kişiler dahi(konu sahibi üstüne alınmasın) bu tarz programların içine keylogger, rat vs atıyorlar istemeden zombi pc moduna giriyorsunuz :D

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Herkes bilsin denesin sonra silivri go :D

softwaredevelopers

80+ Bronze
:D boş vaktim vardı yazdım

O düzeye gelen kişi kendi işletim sistemini bile yazabilir ben genel şeylerden bahsettim

Teşekkür ederim 🙏
Kendi işletim sistemini hayatta yazamaz.

Top Bottom