Neler Yeni

Hackerlığa ilk adımda hangi yazılım dili ile başlanmalı?

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Hacker olmak istiyorum kötü anlamda değil siber güvenlik vs. hangi programlama dili ile başlamalıyım linux kullanmıyorum çünkü oyunda oynuyorum linux'da performans kaybı yaşıyormuşuz. Çok fazla ingilizce bilmiyorum ama cümleleri biraz da olsa anlayabiliyorum, son olarak ise F klavye zorunlumu Q de hızlı yazıyorum ancak F ye alışık değilim, teşekkürler.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Hacker olmak istiyorum kötü anlamda değil siber güvenlik vs. hangi programlama dili ile başlamalıyım linux kullanmıyorum çünkü oyunda oynuyorum linux'da performans kaybı yaşıyormuşuz. Çok fazla ingilizce bilmiyorum ama cümleleri biraz da olsa anlayabiliyorum, son olarak ise F klavye zorunlumu Q de hızlı yazıyorum ancak F ye alışık değilim, teşekkürler.
Hocam ayyıldıztim in forumunda daha net açıklarlar böyle şeyleri burdan çok fazla bilgili kişi çıkacağını zannetmem hem orda yardımda ederler nasıl yapacağını falan

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
python ile başla bence en kolayı o

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Can Değer bir siber güvenlik uzmanı onu izleyebilirsin dinlemeye değer birisi soyadının hakkını taşıyor.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Can Değer bir siber güvenlik uzmanı onu izleyebilirsin dinlemeye değer birisi soyadının hakkını taşıyor.

ya ben nasıl öğreneceğim peki hiçbirşey bilmiyorum kodları vs

BMW_M4

80+ Bronze
hiçbir şey bilmiyorsan python ile başla makinaya kali kur. toolların öğrenimleri vardır
herşeyin başı gizliliktir kardeşim. gizlilik olmadan icraat olmaz
gizliliğin de başı kapalı ağızdır, unutma ki o kurduğun tor veya nVpn, kapalı ağızdan daha güçlü değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@BMW_M4 Hacker değil lamer hatta lamer bile değil. Bu yoruma ''komik'' emojiside atmayın.
Hacker olduğumu zaten kim söyledi?
artık çok ayıp ettin sahte führer ben kendi yolumu çizerim.

@BMW_M4 Hacker değil lamer hatta lamer bile değil. Bu yoruma ''komik'' emojiside atmayın.

kafaya takmış can değer.

Son düzenleme:

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
hiçbir şey bilmiyorsan python ile başla makinaya kali kur. toolların öğrenimleri vardır
herşeyin başı gizliliktir kardeşim. gizlilik olmadan icraat olmaz
gizliliğin de başı kapalı ağızdır, unutma ki o kurduğun tor veya nVpn, kapalı ağızdan daha güçlü değildir.

kafaya takmış can değer.
Sana ''heykırsın'' diyen olmadı. Kendini ''heykır'' zannediyor dedim. Kendi yolunu tabii ki kendin çizeceksin.

BMW_M4

80+ Bronze
Sana ''heykırsın'' diyen olmadı. Kendini ''heykır'' zannediyor dedim. Kendi yolunu tabii ki kendin çizeceksin.
ben kendimi heykır da zannetmiyorum bu adamlar ne değişik ya şuna bak rabbim adama sanki ne günahım dokunmuşsa bi ay önce führerim canım ciğerim diyordum şu rezalete bak insan bu kadar aşşalık olunmaz

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
ben kendimi heykır da zannetmiyorum bu adamlar ne değişik ya şuna bak rabbim adama sanki ne günahım dokunmuşsa bi ay önce führerim canım ciğerim diyordum şu rezalete bak insan bu kadar aşşalık olunmaz
Oluyor işte. Yaptığın trollükler affedilecek gibi değil.

Top Bottom