Hackintosh "MSI GL73 9SC" modeline nasıl kurulur?

nurxan02

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar. Ben Azerbaycanlı bi kullanıcıyım ve Donanım Arşivi kanalını uzun süredir takib ediyorum. Azerbaycanlı olduğumdan yapa bileceğim imla hataları için şimdiden özür dilerim. Sorum ben MSI GL73 9SC model dizüstü bilgisayarıma nasıl emulator olmadan direk bilgisayara boot-la Mac sistem yani Hackintosh kura bilirim? Eğer birileri rehberlik edip yardım ede bilirse çok sevinirim minnettar olurum, çünki swift ve xcode da çalışmam için çok gerekli. Bir macbook alacak bütcem olmadığı için bu gerekli bana. Yadımcı olursanız sevinirim.

Sistemim : 17" ekran model MSI GL73 9SC
Nvidia gforce gtx 1650 4gb gddr5
intel i5 9-cu nesil
Ram 8gb
SSD 512 gb Nvm
HDD 500 gb

Merhabalar. Ben Azerbaycanlı bi kullanıcıyım ve Donanım Arşivi kanalını uzun süredir takib ediyorum. Azerbaycanlı olduğumdan yapa bileceğim imla hataları için şimdiden özür dilerim. Sorum ben MSI GL73 9SC model dizüstü bilgisayarıma nasıl emulator olmadan direk bilgisayara boot-la Mac sistem yani Hackintosh kura bilirim? Eğer birileri rehberlik edip yardım ede bilirse çok sevinirim minnettar olurum, çünki swift ve xcode da çalışmam için çok gerekli. Bir macbook alacak bütcem olmadığı için bu gerekli bana. Yadımcı olursanız sevinirim.

Sistemim : 17" ekran model MSI GL73 9SC
Nvidia gforce gtx 1650 4gb gddr5
intel i5 9-cu nesil
Ram 8gb
SSD 512 gb Nvm
HDD 500 gb
Merhaba ekran kartınız Pascal mimarisine sahip olmadığı için macOS e kartı tanıtamayacaksınız. İşlemcinizde ki dahili grafik birimini kullanabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,063
Üyeler
187,285
Son üye
Mehmet Çelebioglu
Geri