Neler Yeni

Hacklenmişmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe Demiral
Beyler ben bi kanalda PID sayılarıyla görev yöneticisi açın ve sayıları karşılaştırın diyordu bende bazı sayılar eşlesşmiyo hacklenmişmiyim? Eğer Hacklenmişsem nasıl silerim o programı Lütfen yardım edin

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dostum PID sayıları farklı olabilir hemen hacklendiğini düşünme, biri seni hackleyip ne yapsın? :D

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
böyle bişeyden tahmin etmek zor ama görev yöneticisinden ayrıntılardan adı değişik programlara bak şüphelendiysen sağ tıkla dosya konumunu aç bak

106410

80+ Silver
Eğer virüs yediğine dair bir şüphen varsa Kaspersky IS ve Malwarebytes programları ile tam tarama gerçekleştir. Bir şey çıkmazsa büyük ihtimalle virüs yoktur.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe Demiral
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer virüs yediğine dair bir şüphen varsa Kaspersky IS ve Malwarebytes programları ile tam tarama gerçekleştir. Bir şey çıkmazsa büyük ihtimalle virüs yoktur.
ESET antivirüs ile yapsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bu arada kötü sitelere girmedim internetten oyun indiriyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mücahit Hasdemir
pc nde hiç kasma hissediyormusun ne bileyim bir şey farklı çalışıyo mu hemen telaş yapma knk ya da öyle bir şey varsa bilgisayarında önemli bir şey yoksa sıfırlayabilirsin oyun u sonradan indirebilirsin fakat daha kötü şeyler olabilir ama iyice bi kontrol et bazen sayılar uyuşmazlık yapabilir

106410

80+ Silver
Kaspersky IS tavsiye ediyorum. ESET artık günümüzde yeterli bir AV değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emirhan Karkoç
Ben Kaspersky kullanıyorum beğeniyorum ama viirüsü 4 taramada buldu bazen direk buluyor ama hiçbir program tam çözüm olmayabilir ama bence en iyisi kasperskydir

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe Demiral
Kaspersky IS tavsiye ediyorum. ESET artık günümüzde yeterli bir AV değil.
Kanka indiriyorum şimdide bilgisayarıma en iyi koruma sağlamak için Kaspersky network e katılmak istiyorum diye bir tik var işaretliyimmi

Ben Kaspersky kullanıyorum beğeniyorum ama viirüsü 4 taramada buldu bazen direk buluyor ama hiçbir program tam çözüm olmayabilir ama bence en iyisi kasperskydir
Kanka indiriyorum şimdide bilgisayarıma en iyi koruma sağlamak için Kaspersky network e katılmak istiyorum diye bir tik var işaretliyimmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emirhan Karkoç

sen bilirsin oraları oku sorumluluk bizim değil ama sorun çıkaracağını sanmıyorum katılamk istiyorsan tik at

Top Bottom