takip olay ne bilmiyom ama müzik kiti önemlicsgoda müzik kitine para vermektense indirimde 25tl'ye hades alsam müzik kiti alabilir miyim?
Hades Müzik Kiti, topluluk pazarından satın alınamaz. Bunun yerine, oyuncular CS: GO'nun müzik kitinin kilidini açmak için Hades'i beş saat boyunca steam de oynamalıdır. Satın alınabilen müzik kitlerinin her biri yaklaşık 5.5 dolar, StatTrak versiyonu biraz ekstra 8.8 dolara mal oluyor.csgoda müzik kitine para vermektense indirimde 25tl'ye hades alsam müzik kiti alabilir miyim?
nasıl yani sadece oynayınca veriyor muHades Müzik Kiti, topluluk pazarından satın alınamaz. Bunun yerine, oyuncular CS: GO'nun müzik kitinin kilidini açmak için Hades'i beş saat boyunca steam de oynamalıdır. Satın alınabilen müzik kitlerinin her biri yaklaşık 5.5 dolar, StatTrak versiyonu biraz ekstra 8.8 dolara mal oluyor.
Googledan araştırdım öyle yazıyordu. Son güncelleme (20 Mar 2021) o süre zarfında bir şeyler değişmiş midir bilemem. Denemek lazım.nasıl yani sadece oynayınca veriyor mu
farklı bir programa oynatsam idle daddy vb verirmi yine kart mantığı ile mi geliyorGoogledan araştırdım öyle yazıyordu.
veriyornasıl yani sadece oynayınca veriyor mu
hocam bir de müzik kitini satabiliyor muyuz? eğer 5 dolara satsam zaten oyunun parası çıkar üstüne kar etmiş olurum.Hades Müzik Kiti, topluluk pazarından satın alınamaz. Bunun yerine, oyuncular CS: GO'nun müzik kitinin kilidini açmak için Hades'i beş saat boyunca steam de oynamalıdır. Satın alınabilen müzik kitlerinin her biri yaklaşık 5.5 dolar, StatTrak versiyonu biraz ekstra 8.8 dolara mal oluyor.
Yani ben olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi denemeden kesin bir şey söyleyemem. (Denersen Haberdar etfarklı bir programa oynatsam idle daddy vb verirmi yine kart mantığı ile mi geliyor
Araştırınca satılamadığını öğrendim. Üzgünüm.hocam bir de müzik kitini satabiliyor muyuz? eğer 5 dolara satsam zaten oyunun parası çıkar üstüne kar etmiş olurum.
Madalya gibi kalıcı olarak geliyor.hocam bir de müzik kitini satabiliyor muyuz? eğer 5 dolara satsam zaten oyunun parası çıkar üstüne kar etmiş olurum.
Hayır, 5 saat oynayıp CS girince geliyor.Hadesi alıp 5 saat oynadıktan sonra otamatik gelecek demi.Benim ek bir şey yapmama gerek yok?