Neler Yeni

Hades incelemesi(SPOILER YOKTUR)

Impe

80+ Silver
SPOILER YOKTUR
Hikaye: ilk olarak hikayeden baslayalim hikaye hadesin oglu zagreusun belli bir olayi ogrendikten sonra babasinin ganindan yeralti dunyasindan kaçmayi istemesiyle basliyor babasi ne yaparsan yap zaten kacamicaksin kafasinda babasi takmayinca bizde yani zagreusda kacarimki ben diyerek kacmaya calisiyor bizim kacmaya calistiğimizi oğrenen olyumpius ( nasil yaziliyorsa) bize yardim ediyor lutuflarla. hikaye guzel bence iyide bağlamislar oynanis icin kullandiklari lutuflari hikayeye bağlamislar falan hikayenin baslangicinin ozeti bu kadar ilgi cekici bence

Oynanis: oynanisimiz çesitli ve eģlenceli 6 silah var mizrak, kalkan,kilic,ok ve diger ikisi spoiler sonradan gorunuyorlad hepsinin oynanisi cidden farkli hissettiriyor ozelleri hizlari gucleri falan cidden silahlarin hislerini guzel yapmislar 6 silah cesitliginin yaninda birde 50,60 tane ek ozellik var mesela 1 lutuf aldin icinden 3 tane ozellkk hangisini seçceksin sana kalmis yani yuksek cesitlilik birde castlerimiz turkcesini bilmiyorum ok gibi bir sey onlarinda ek ozellikleri oluyor yani oynanis çesitli ve eğlenceli

Bosslar: toplam 5 tane boss var birde aralarda mini bosslar var2,3 tane bence oyunun mantigi ol bastan basla bitirene kadar oldugu icin vede oyunu bitirmek 1 saat belki 45 dakika oldugu icin( tek olumden bahsediyorum) 7,8 boss gayet yeteri ama iste 50 defa deneyip oyle gecerseniz bosslar ve dusmanlar cok cesitsiz dusman cesitliliğinide soyleyim 12,13 tane dusmam var ve fazla tekrar ediyorlar

Seslendirme: ara sahne yok her sey sadece diyalogdan olusuyor ama arkalarinda seslendirmeside var diyaloglarin vede bence iyiler ne kadar bu oyun icin onemli olmasada yapmislar yani ne denilebilirki

Sistem gereksinimleri:

Hades Minimum Sistem Gereksinimleri:

• İşletim Sistemi: Windows 7 SP1
  • İşlemci: Intel Dual Core 2.4 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: 1GB VRAM / DirectX 10+ desteğine sahip bir kart
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

Hades Önerilen Sistem Gereksinimleri:

• İşletim Sistemi: Windows 7 SP1
  • İşlemci: Dual Core 3.0 GHz+
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: 2GB VRAM / DirectX 10+ desteğine sahip bir kart
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
Sistem gereksinimleri iyi bence ben onerilen gereksinimleriyle ayni sistemde oynadim 1080p 60bazen 45 fps oynadim yeterli zaten monitorum 60hz

Fiyat: indirimlerde oldugumuz için su an 32tl normalde 40lira dibine kadar hak ediyor
Oyun suresi:ben 20 saat oynadim ikincil hesapda kasmaya basladim her seyi acicam maxlicam derseniz bence bir 25 saat faan gider hatta cesitlilik cok her silahin her dizilimini denicem derseniz 35-40 saat

Oyuna puanim 9/10 sonunu beģenmedim için vede dusman cesitliliği az oldufu için 1 puan kirdim oyun dibine kadar hak ediyor fiyatini
(ilk kez inceleme yapiyorum eksiklerim varsa soylersiniz bir dahakine dikkat ederim)

Son düzenleme:

Beren

80+ Gold
Konuyu bu bölümde açarsanız, başına "Sarı fontlu İnceleme yazısı" koyabilirsiniz.
Ekran Alıntısı.PNG

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hocam çok karışık yazmışsınız.
Paragraf paragraf yazsanız okuyasım gelirdi ama okuyamıyorum şuan.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
İlk rehber için gayet iyi. Ellerine sağlık.
Sevdiğim bir tarz değil ama emeğe saygı 🤞
çok saol güzel pc olsa daha fazla oyun incelerim ama işte aaa oyunları sadece arkın pcden 1 saat oynayabiliyoz onlarıda nasıl inceleyecen tekrardan saol

Top Bottom