Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
Menemen soğanlı mı soğansız mı olsun ?Necati ne işin var la burda ?! o değilde menemen nerde çok acıktım![]()
Menemen soğanlı mı soğansız mı olsun ?Necati ne işin var la burda ?! o değilde menemen nerde çok acıktım![]()
necati ben hiç menemen yemedim hangisi iyise onu ver yerim benMenemen soğanlı mı soğansız mı olsun ?
Nediyon abi nasıl yemezsin ? Neyse soğanlı getiriyorumnecati ben hiç menemen yemedim hangisi iyise onu ver yerim ben
menemen soğanlımı olur kardeşim paribusuz ? biraz etheryum ekle paribudan...Nediyon abi nasıl yemezsin ? Neyse soğanlı getiriyorum
Nasıl istersen abimenemen soğanlımı olur kardeşim paribusuz ? biraz etheryum ekle paribudan...
imasız şeyler söyleme paribulu amipNasıl istersen abi
patates yiyek mi abi bir ara ?imasız şeyler söyleme paribulu amip
akılsız yengeç patates kızartmaysa yenirpatates yiyek mi abi bir ara ?
Roka vergilerle yenirakılsız yengeç patates kızartmaysa yenir![]()
ram aldım pisiye takcam feridun dur, menemenide ver yiyelim rami bisküvi niyetineRoka vergilerle yenir![]()
Emredersiniz efendim. Thodec ilelebet payidar kalacaktırram aldım pisiye takcam feridun dur, menemenide ver yiyelim rami bisküvi niyetine![]()
Reis ayıp ediyorsun cümlenin sonuna r yazmak uğursuzluk getirirEmredersiniz efendim. Thodec ilelebet payidar kalacaktır