1. Video 0:58 hep bunu arıyordum adınıda hatırlamıyordum behadi biraz eski ye dönelim herkes küçükken yaptımız şeyleri yazssın eski zamanlarda izledimiz filmler diziler oyunlar vb.
mahalle maçlarında ve dışarda oyun oynarken eve gitme süresini akşam ezanı belirlerdi akşam ezanı okundunda herkes evlere dağılır
AKASYA durağı cennet mahallesi leyla ile mecnun pis yedili ailemin kralı adanalı medcezir ulan istanbul kuzey güney kardeş payı kurtlar vadisi dedemle oturur izlerdik
burdaki bütün çizgi filmleri izlemiştim
arabalar 1 RGB arabalar
şuanki çizgi filmler çocuklara izletek arkasına da reklam verek oyuncak fenan aldırak mantıklarına döndüler kanallar artık eskiden böyle değildi kaliteliydiler youtubeden kaliteliydiler hattahadi biraz eski ye dönelim herkes küçükken yaptımız şeyleri yazssın eski zamanlarda izledimiz filmler diziler oyunlar vb.
mahalle maçlarında ve dışarda oyun oynarken eve gitme süresini akşam ezanı belirlerdi akşam ezanı okundunda herkes evlere dağılır
AKASYA durağı cennet mahallesi leyla ile mecnun pis yedili ailemin kralı adanalı medcezir ulan istanbul kuzey güney kardeş payı kurtlar vadisi dedemle oturur izlerdik
burdaki bütün çizgi filmleri izlemiştim
arabalar 1 RGB arabalar
aga be hepsini hatırlıyorum bende bakugan oyuncağı bile vardı byblade kapıştırırdık okulda ne günlerdi be tasolarla oynardık
Cips ve dondurmalardan çıkan şu tasolar çok iyiydi hele şu cipsten çıkanlar baya kaliteliydi şimdi pakette cips bile zor çıkıyor.
Şu dondurmalardan çıkan marvel,dc karakterli tasolara ne demeli,kabartması bile o zamana göre çok iyi,bir de eski max karakterine baksanıza, şimdikinden kat kat daha iyi.
Annemler işe giderken ekmek parası bırakırdı,ekmek almak yerine hep şu toybox denen sakızı alırdım içinden oyuncak çıkıyor diye ,sonra oyuncakları saklardım annemler görmesin diye, ekmeği de yedim bitirdim derdim, çok aç kalmadığım sürece ekmek paramı gider buna verirdim, çocukluk aklı işte.
Yüze vurunca gelen acıyı herkes hisseti bile, bir de parmağa düz bir şekilde vurursa çok can yakar.
Bunların altındaki boş yere su doldurup oynardık,dönerken su fırlatırdı,ama yayı çok çabuk bozuluyordu.
Bu da üstteki aletin update yemiş versiyonu beyblade, festival zamanı anneme zorla aldırdığım bir şey di çok güzel dönüyordu,
Alıntıyı görüntüle
Çizgi dizisini izlerdim ama gerçekte olup olmadığını bilmiyordum, mahallede bir çocukta görüp anneme zorla aldırtmıştım o zamanlar 3tl ye almıştık.Mıknatıslı karta yapışınca açılıyordu.
Tadı çok iyiydi vve bu paket galiba 25krş du , artık hiç bir yerde yok uzun süredir görmüyorum.
Benim aklıma bunlar geldi sizlere de derleyip paylaşmak istedim aklıma geldikçe eklerim.
harby çikolta knk trendyolda satılıyor geçenlerde almıştık biz koli ile çok güzel :dKeloğlan masalları, Tabi tabi (Sinan akçıl), Transformice, Harby çikolata ve dahası
sinan akçıl dedin de fırıdlak ailesi geldiKeloğlan masalları, Tabi tabi (Sinan akçıl), Transformice, Harby çikolata ve dahası