Neler Yeni

Hadi biraz eskiye dönelim :(

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
mmmmmmmmmmmmmmmmmeraba arkadaşlar

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
taso-cheetos-6-adet-degisik-renk-ve-puan-kaucuk-kenarli_1575210368.png
5c30c077a7aa7842c6f42cbd263c8a2a.jpeg
BJ_0ie2mN6f6vI7fOjqP79odb_mQ7aApSuE9ejTJ-etJU_a1jRJyVOjaHjwNu52O3IFb38R4ldn2Np-XevfKIDehbtyF9P0

Cips ve dondurmalardan çıkan şu tasolar çok iyiydi hele şu cipsten çıkanlar baya kaliteliydi şimdi pakette cips bile zor çıkıyor.
Şu dondurmalardan çıkan marvel,dc karakterli tasolara ne demeli,kabartması bile o zamana göre çok iyi,bir de eski max karakterine baksanıza, şimdikinden kat kat daha iyi.

9790542217266.jpg

Annemler işe giderken ekmek parası bırakırdı,ekmek almak yerine hep şu toybox denen sakızı alırdım içinden oyuncak çıkıyor diye ,sonra oyuncakları saklardım annemler görmesin diye, ekmeği de yedim bitirdim derdim, çok aç kalmadığım sürece ekmek paramı gider buna verirdim, çocukluk aklı işte.
Toptan-Plastik-Futbol-Topu-resim-9557.jpg

Yüze vurunca gelen acıyı herkes hisseti bile, bir de parmağa düz bir şekilde vurursa çok can yakar.
Toptan-Plastik-Topac-resim-9789.jpeg

Bunların altındaki boş yere su doldurup oynardık,dönerken su fırlatırdı,ama yayı çok çabuk bozuluyordu.
beyblade-500x500.jpg

Bu da üstteki aletin update yemiş versiyonu beyblade, festival zamanı anneme zorla aldırdığım bir şey di çok güzel dönüyordu,
1615841583744.jpeg

Çizgi dizisini izlerdim ama gerçekte olup olmadığını bilmiyordum, mahallede bir çocukta görüp anneme zorla aldırtmıştım o zamanlar 3tl ye almıştık.Mıknatıslı karta yapışınca açılıyordu.
KcSaAXLDygKIxfT-800x450-noPad.jpg

Tadı çok iyiydi vve bu paket galiba 25krş du , artık hiç bir yerde yok uzun süredir görmüyorum.

Benim aklıma bunlar geldi sizlere de derleyip paylaşmak istedim aklıma geldikçe eklerim.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
hadi biraz eski ye dönelim herkes küçükken yaptımız şeyleri yazssın eski zamanlarda izledimiz filmler diziler oyunlar vb.

mahalle maçlarında ve dışarda oyun oynarken eve gitme süresini akşam ezanı belirlerdi akşam ezanı okundunda herkes evlere dağılır :(

AKASYA durağı cennet mahallesi leyla ile mecnun pis yedili ailemin kralı adanalı medcezir ulan istanbul kuzey güney kardeş payı kurtlar vadisi dedemle oturur izlerdik

burdaki bütün çizgi filmleri izlemiştim :D

arabalar 1 RGB arabalar :D
1. Video 0:58 hep bunu arıyordum adınıda hatırlamıyordum be

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hadi biraz eski ye dönelim herkes küçükken yaptımız şeyleri yazssın eski zamanlarda izledimiz filmler diziler oyunlar vb.

mahalle maçlarında ve dışarda oyun oynarken eve gitme süresini akşam ezanı belirlerdi akşam ezanı okundunda herkes evlere dağılır :(

AKASYA durağı cennet mahallesi leyla ile mecnun pis yedili ailemin kralı adanalı medcezir ulan istanbul kuzey güney kardeş payı kurtlar vadisi dedemle oturur izlerdik

burdaki bütün çizgi filmleri izlemiştim :D

arabalar 1 RGB arabalar :D
şuanki çizgi filmler çocuklara izletek arkasına da reklam verek oyuncak fenan aldırak mantıklarına döndüler kanallar artık eskiden böyle değildi kaliteliydiler youtubeden kaliteliydiler hatta

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Keloğlan masalları, Tabi tabi (Sinan akçıl), Transformice, Harby çikolata ve dahası :)

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,647
İsim
Taha yücel
taso-cheetos-6-adet-degisik-renk-ve-puan-kaucuk-kenarli_1575210368.png
5c30c077a7aa7842c6f42cbd263c8a2a.jpeg
BJ_0ie2mN6f6vI7fOjqP79odb_mQ7aApSuE9ejTJ-etJU_a1jRJyVOjaHjwNu52O3IFb38R4ldn2Np-XevfKIDehbtyF9P0

Cips ve dondurmalardan çıkan şu tasolar çok iyiydi hele şu cipsten çıkanlar baya kaliteliydi şimdi pakette cips bile zor çıkıyor.
Şu dondurmalardan çıkan marvel,dc karakterli tasolara ne demeli,kabartması bile o zamana göre çok iyi,bir de eski max karakterine baksanıza, şimdikinden kat kat daha iyi.

9790542217266.jpg

Annemler işe giderken ekmek parası bırakırdı,ekmek almak yerine hep şu toybox denen sakızı alırdım içinden oyuncak çıkıyor diye ,sonra oyuncakları saklardım annemler görmesin diye, ekmeği de yedim bitirdim derdim, çok aç kalmadığım sürece ekmek paramı gider buna verirdim, çocukluk aklı işte.
Toptan-Plastik-Futbol-Topu-resim-9557.jpg

Yüze vurunca gelen acıyı herkes hisseti bile, bir de parmağa düz bir şekilde vurursa çok can yakar.
Toptan-Plastik-Topac-resim-9789.jpeg

Bunların altındaki boş yere su doldurup oynardık,dönerken su fırlatırdı,ama yayı çok çabuk bozuluyordu.
beyblade-500x500.jpg

Bu da üstteki aletin update yemiş versiyonu beyblade, festival zamanı anneme zorla aldırdığım bir şey di çok güzel dönüyordu,
Alıntıyı görüntüle
Çizgi dizisini izlerdim ama gerçekte olup olmadığını bilmiyordum, mahallede bir çocukta görüp anneme zorla aldırtmıştım o zamanlar 3tl ye almıştık.Mıknatıslı karta yapışınca açılıyordu.
KcSaAXLDygKIxfT-800x450-noPad.jpg

Tadı çok iyiydi vve bu paket galiba 25krş du , artık hiç bir yerde yok uzun süredir görmüyorum.

Benim aklıma bunlar geldi sizlere de derleyip paylaşmak istedim aklıma geldikçe eklerim.
aga be hepsini hatırlıyorum bende bakugan oyuncağı bile vardı byblade kapıştırırdık okulda ne günlerdi be tasolarla oynardık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keloğlan masalları, Tabi tabi (Sinan akçıl), Transformice, Harby çikolata ve dahası :)
harby çikolta knk trendyolda satılıyor geçenlerde almıştık biz koli ile çok güzel :d

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
sinan akçıl dedin de fırıdlak ailesi geldi
asdasdasdasd
dizinin sinan abi ile alıp veremediği ne var anlamadım

Top Bottom