Neler Yeni

Hadi biraz iç dökelim

w0llenW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Hakan Vatan
Sorunu derdi olan varsa yazsın konuşalım dertleşelim benim en büyük sorunum yalnızlık sizin de içinizi karartan sorunlarınız varsa buyurun konuşalım

Lixaro19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
BUĞRA
kardeş konuyla alakasız bir şey sorabilir miyim

Lixaro19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
BUĞRA
bu pp deki adamın olayı ne editlerde çok gördüm ama anlamadım

tunazadeeq

80+ Bronze
hastayım mesela deli grip oldum ilk gün ölüyodum ayağa kalktım su içeyim diye kalkamadım yere basıyorum dizden aşağısı yok neyse kalktım su içmeye gidene kadar bir sağa vurdum bir sola en son içtim hala 3 gun fln oldu daha ıyıyım ama burnum hala tıkalı ve sınır edıyor

w0llenW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Hakan Vatan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hastayım mesela deli grip oldum ilk gün ölüyodum ayağa kalktım su içeyim diye kalkamadım yere basıyorum dizden aşağısı yok neyse kalktım su içmeye gidene kadar bir sağa vurdum bir sola en son içtim hala 3 gun fln oldu daha ıyıyım ama burnum hala tıkalı ve sınır edıyor
geçmiş olsun aga

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,686
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Sorunu derdi olan varsa yazsın konuşalım dertleşelim benim en büyük sorunum yalnızlık sizin de içinizi karartan sorunlarınız varsa buyurun konuşalım
1.5 yıldır aynı kızı seviyorum geçmiyor konuşuyoruz falan ama olmucak gibi duruyor

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Eray
mutlak gerçekliğin bu sessiz yerinde ne yapayim de mutsuz olmiyayim ne kadar mutlu olursam olayım ordaydı her zaman orda olmaya devam ediyor sıkıntılarım hiç geçmeyecek gibi ama her seferinde geçtikten sonra bir başka sıkıntı sonra bir başka sıkıntı neyim ben ? ben görünen bensem benim önümdeki şey nedir?

w0llenW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Hakan Vatan
1.5 yıldır aynı kızı seviyorum geçmiyor konuşuyoruz falan ama olmucak gibi duruyor
Aga bende sevdiğim kızla konuşamıyorum uzun süredir sanırım sıkıldı benden söylese en azından eyvallah der geçerim ama zoruma gidiyor böyle olunca da seni anlayabiliyorum bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

mutlak gerçekliğin bu sessiz yerinde ne yapayim de mutsuz olmiyayim ne kadar mutlu olursam olayım ordaydı her zaman orda olmaya devam ediyor sıkıntılarım hiç geçmeyecek gibi ama her seferinde geçtikten sonra bir başka sıkıntı sonra bir başka sıkıntı neyim ben ? ben görünen bensem benim önümdeki şey nedir?
Valla bunu çok uzun düşünmem lazım çok mantıklı geldi

Top Bottom