Hadi biraz iç dökelim

Aga bende sevdiğim kızla konuşamıyorum uzun süredir sanırım sıkıldı benden söylese en azından eyvallah der geçerim ama zoruma gidiyor böyle olunca da seni anlayabiliyorum bu konuda
Post automatically merged:

Valla bunu çok uzun düşünmem lazım çok mantıklı geldi
2020 ocak günü o gece her şeyim değişti düşüncem aklım benliğim her şeyim o günün gecesi değişti ama sessiz bir toz bulutu gibi geçti tek kalan şey ağzımdan dökülmeyen kelimelerdi

Aga bende sevdiğim kızla konuşamıyorum uzun süredir sanırım sıkıldı benden söylese en azından eyvallah der geçerim ama zoruma gidiyor böyle olunca da seni anlayabiliyorum bu konuda
Post automatically merged:

Valla bunu çok uzun düşünmem lazım çok mantıklı geldi
çözümüde yok maalsef

Bazı insanların unut artık sevme gibi şeyler söylemesi veya illa bulursun bununda çözümü vardır demesi kadar berbat bir şey yok hele bunu söyleyen kişi en yakın arkadaşların olunca
arkadaşlkarıma anlatmıyorum güvendiğim 1-2 kişiye anlattım evet unut demek kolay ama unutmak harbi zor

3 yıldır aynı kızı düşünüyorum her zaman aklımda. Aklımdan cıkmıyor zalımın kızı yazsam mı sizce? :D

3 yıldır aynı kızı düşünüyorum her zaman aklımda. Aklımdan cıkmıyor zalımın kızı yazsam mı sizce? :D
benim gelecek gibisin hocam üzülüyom kendime

Vallahi gittiği günden beri eski hayat rengim, zevkim, enerjim felan hiç kalmadı. Umudu kestim gibi bir şey
gülümsese günüm güzel geçer o derecedeyim arada görüyorum okulda yanında hep arkadaşı oluyor gidemiyorumda

Uzun zamandır konuşmuyorsan hiç yazma. Ben yazdım erkek arkadaşı cevap verdi

2 yıl 9 aydır görmediğim bir kız var. Onu tekrar görebilmek için her şeyimi verebilirim. 2021 Eylül ayında rüyama girmişti. 2023 Haziran'da kızla tekrar bir araya gelecekmişim gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun.

Geri