hmmÇok bir olayı yok ben shitpostlarda kullanıyorum herkese göre farklı bir olayı var yani
geçmiş olsun agahastayım mesela deli grip oldum ilk gün ölüyodum ayağa kalktım su içeyim diye kalkamadım yere basıyorum dizden aşağısı yok neyse kalktım su içmeye gidene kadar bir sağa vurdum bir sola en son içtim hala 3 gun fln oldu daha ıyıyım ama burnum hala tıkalı ve sınır edıyor
1.5 yıldır aynı kızı seviyorum geçmiyor konuşuyoruz falan ama olmucak gibi duruyorSorunu derdi olan varsa yazsın konuşalım dertleşelim benim en büyük sorunum yalnızlık sizin de içinizi karartan sorunlarınız varsa buyurun konuşalım
Aga bende sevdiğim kızla konuşamıyorum uzun süredir sanırım sıkıldı benden söylese en azından eyvallah der geçerim ama zoruma gidiyor böyle olunca da seni anlayabiliyorum bu konuda1.5 yıldır aynı kızı seviyorum geçmiyor konuşuyoruz falan ama olmucak gibi duruyor
Valla bunu çok uzun düşünmem lazım çok mantıklı geldimutlak gerçekliğin bu sessiz yerinde ne yapayim de mutsuz olmiyayim ne kadar mutlu olursam olayım ordaydı her zaman orda olmaya devam ediyor sıkıntılarım hiç geçmeyecek gibi ama her seferinde geçtikten sonra bir başka sıkıntı sonra bir başka sıkıntı neyim ben ? ben görünen bensem benim önümdeki şey nedir?