Neler Yeni

Hadi herkes bisikletinin fotoğrafını atsın, yazsın.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Dostum ne lan dostum yazıp duruyon. Bana dostum falan yazma toxic velet seni
Max 15 yaşındasın çocuk sözlerine dikkat et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum konu açılalı baya oldu tartışma çoktan kapandı. Belki de o yazıyı yazan arkadaş o gün kötü günündeydi. Aylar önce olan tartışmayı körüklemenin manası yok. Baştaki tartışmayı görmezden gelin lütfen.
Kim toxic görebilirsin hocam.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Konu biraz eski ama atayım şuan yanım da ama
fvbghnj.jpg
foto atamıyorum intte buldum memnunum özellikleri shimano altus arka aktarıcı hidrolik disk shimano ön aktarıcı shimano tourney almak isteyen özel gelsin :D zevkimi aldım biraz

DeH$et

80+ Silver
Konu biraz eski ama atayım şuan yanım da ama Alıntıyı görüntüle foto atamıyorum intte buldum memnunum özellikleri shimano altus arka aktarıcı hidrolik disk shimano ön aktarıcı shimano tourney almak isteyen özel gelsin :D zevkimi aldım biraz
Şu an tam geçmek istediğim tip. Lastik ebati nedir ve kaça düşünürsün?

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Şu an tam geçmek istediğim tip. Lastik ebati nedir ve kaça düşünürsün?
Valla bilmiyorum ama baya kalınya geçen sene aldım ama bu eski bir model fiyatı düşünmem lazım ama sana yazarım ben 2 üstü herhalde(lastikler 2 üstü) bazen japonca yazıyorum hayret ediyorum kendime

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Varsa bisikletininizin fotoğrafını atabilirsiniz. Fotoğrafı olmayanlar googleden fln atabilir.
Önce ben başlayayım:
Ümit blackrider kullanıyorum; 26jant, kelebek vites, mekanik disk fren, 21 vites. 2018 hazirandan beri kullaniyorum 650tlye almıştım f/p di zamanında şuan fiyatını bilmiyorum. Boynuz gibi olanlar ayna, aksesuar için. Bisikletteki tek şikayetim ilk aldığımda lastik genişliği 2.10du (birimini hatırlamıyorum) bu yaz 1.95e çektim gerçekten büyük, kalın lastik şehir içinde traktör gibi oluyo yoruyo beni.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Benim hiç bisikletim olmadı.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Uygunsuz davranış
Max 15 yaşındasın çocuk sözlerine dikkat et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kim toxic görebilirsin hocam.
15 yaşındamı lan beni görsen babanın yanına koşarsın inşallah gerçekte karşıma cikarsinu

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
Top Bottom