Neler Yeni

Hadron Mouse Alınır Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Mouse Hadron HD5673 Siyah-Mavi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Hadron HD5670 Kablolu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Hadron HD5601 Optik Kablolu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Şu arkadaşlardan birini almayı düşünüyorum. Drag ve jitter yapılacak kısacası harap olacak o yüzden 50-60 lira vermekten vazgeçtim bu paraya da trust yok Alırsam 2 tane alacağım sonra uğraşamam yenisini almakla. Sizce ne yapayım jitter yapılır mı 13-14 CPS'i gösterir mi? ilk ikisinden de 1 tane alıp öyle mi kullansam bilemedim sizce ne yapmalıyım.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Minnacık mouselarda da olmaz gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
korkusuz maraz
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
763jste.jpeg

osmcuhr.jpg

ifhin15.jpg

e9aopth.jpg

esfphgy.jpg

oyg9rqb.jpg

cno3vz2.jpg

Merhabalar konuyu hortlayiyorum ama resimlerdeki hadron hdx3407 mouse um iki ay kullanamadan kendiliginden bozuldu. Daha evvelden de ilk resimdeki hadron usb hafiza karti okuyucu yine kendiliginden bozulmustu. mouse un usb sini bilgisayara takinca bilgisayar usb yi goruyor ama mouse bicbir sekilde calismiyor. Sanki hic pil yokmus gibi isiklari falan yanmiyor. Hayir herhangi bir sekilde yere mere dusurmedim. Arka on off diye tus gibi birsey var ama o da herhangi birsey degil. Epeyi ugrastim amq yok hareket eden birsey degil. Niye oyle birsey yaptilar onu da bilmiyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,488
Üyeler
164,682
Son üye
LuisWeaver
Top Bottom