Hafif oyun laptopu var mı

Reaksiyon skoru
41
Bütce 30.000 ben bulamadım varsa önerileriniz paylasırmısınız şimdiden teşekkürler.

uzak durmalısın thin modellerden

uzak dur performansları çok kötü ve ısınıyorlar oyun için laptop çok verimsiz üstüne daha da verimsizleştiriyor o cihazlar. tavsiye etmem
hocam laptopu kardeşim için alıcaz iş yerine götürüp getirecek word excell kullanılacak çoğunlukla arada fotoshop o yüzden hafif olması önemli ama oyun laptopu almak istiyoruz bariz diğerlerinde ekran kartı düşük seviyelerde

Bütçeye uygun modeller: HP Victus 16 -> 2.3 kg. Lenovo LOQ -> 2.38 kg. Acer Nitro 5 -> 2.5 kg.
Bu modellerden Victus 16 ve LOQ sorun yaşatan modeller. Nitro 5 almak gerekiyor bunlar arasından. Hafiflik çok da fark etmiyor kısacası.

Bütçeye uygun modeller: HP Victus 16 -> 2.3 kg. Lenovo LOQ -> 2.38 kg. Acer Nitro 5 -> 2.5 kg.
Bu modellerden Victus 16 ve LOQ sorun yaşatan modeller. Nitro 5 almak gerekiyor bunlar arasından. Hafiflik çok da fark etmiyor kısacası.
Hafif lazım hocam sürekli gidip gelecek teşekkürler

2 yıldlır victus 15 kulanıyorum daha öyle bi sorun yaşamadım

normalde aero gibi veya asusun ince kasalı 4050 modelleri var şuan ya fahiş fiyatta yada stok yok.

2 yıldlır victus 15 kulanıyorum daha öyle bi sorun yaşamadım
Kayda değer şekilde sorun yaşayan kullanıcılar olduğundan önermek şüpheli. Sorun yaşanmayabilir tabii ki. Kullanıma göre, üretim kalitesine göre sonuç değişebilir herkeste.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,345
Üyeler
189,832
Son üye
fatihk777
Geri