pc ustasi1
80+ Silver
onudamı ben buliym sahibidenden araştır bul 1 saatini almazBulun o zaman.
onudamı ben buliym sahibidenden araştır bul 1 saatini almazBulun o zaman.
Kibarca para etmez demeye çalışıyorlar. 160 gb hdd'yi kimse almaz. Birde hafif sorunluysa(tamamini şimdi okudum sorunlar hafif değil). 500 gb olsa bile bu diske para vermezdim şahsen.Ya gerçekten sadece fiyat önerin ama ciddi bir şekilde kafayı yicem birisi 4.5TL diyor birisi 5TL diyor tek mantıklı cevap 45 TL diyenlerden onlarda pek hoşuma gitmesede genede mantıklı yani lütfen sadece fiyat verin ve mantıklı fiyat verin.
20 maksimum 30 liraya bilgisayar öğrencisi falan incelemeye alır belki hocam.Ya gerçekten sadece fiyat önerin ama ciddi bir şekilde kafayı yicem birisi 4.5TL diyor birisi 5TL diyor tek mantıklı cevap 45 TL diyenlerden onlarda pek hoşuma gitmesede genede mantıklı yani lütfen sadece fiyat verin ve mantıklı fiyat verin.
Bir kutu sakıza takas etmeye ne dersin?Selam. Benim elimde markası veya modelini bilmediğim 160GB'lık bir HDD var ve Windows kurmaya çalıştığımda "Bu diskteki bazı sorunlardan dolayı bir süre sonra disk bozulabilir" şeklinde bir hata veriyor fakat kuruluyor her türlü o hata orada bir not olarak kalıyor. HDD bilgisayarda çalışırken en başta epey gürültülü fakat sonradan normal bir HDD ile aynı sesi çıkarmaya başlıyor. Sizce ben bunu satabilir miyim ne kadara satabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. Bunu satıp elime geçen paraya 200 TL ekleyerek laptopuma RAM almayı düşünüyorum.
geçen 1tb toshiba laptop diskini %100 sağlıkta 270e aldım hocam bulunuyor kısaca o fiyatlaraBulun o zaman.
5TL dediğim gibi.Ya gerçekten sadece fiyat önerin ama ciddi bir şekilde kafayı yicem birisi 4.5TL diyor birisi 5TL diyor tek mantıklı cevap 45 TL diyenlerden onlarda pek hoşuma gitmesede genede mantıklı yani lütfen sadece fiyat verin ve mantıklı fiyat verin.