Neler Yeni

Hafif sorunlu 160 GB HDD kaç TL eder?

OrkunJJ

80+ Silver
Kanka onu satsan para etmez sana tavsiyem taşınabilir disk yapabilirsin onu. Taşınabilir disk kutusu alırsın bir tane içine takıp kullanırsın.

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Ya gerçekten sadece fiyat önerin ama ciddi bir şekilde kafayı yicem birisi 4.5TL diyor birisi 5TL diyor tek mantıklı cevap 45 TL diyenlerden onlarda pek hoşuma gitmesede genede mantıklı yani lütfen sadece fiyat verin ve mantıklı fiyat verin.

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
helsinki
Ya gerçekten sadece fiyat önerin ama ciddi bir şekilde kafayı yicem birisi 4.5TL diyor birisi 5TL diyor tek mantıklı cevap 45 TL diyenlerden onlarda pek hoşuma gitmesede genede mantıklı yani lütfen sadece fiyat verin ve mantıklı fiyat verin.
Kibarca para etmez demeye çalışıyorlar. 160 gb hdd'yi kimse almaz. Birde hafif sorunluysa(tamamini şimdi okudum sorunlar hafif değil). 500 gb olsa bile bu diske para vermezdim şahsen.

Son düzenleme:

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,712
İsim
Fatih
20 maksimum 30 liraya bilgisayar öğrencisi falan incelemeye alır belki hocam.

Rich Kedy

80+ Bronze
Selam. Benim elimde markası veya modelini bilmediğim 160GB'lık bir HDD var ve Windows kurmaya çalıştığımda "Bu diskteki bazı sorunlardan dolayı bir süre sonra disk bozulabilir" şeklinde bir hata veriyor fakat kuruluyor her türlü o hata orada bir not olarak kalıyor. HDD bilgisayarda çalışırken en başta epey gürültülü fakat sonradan normal bir HDD ile aynı sesi çıkarmaya başlıyor. Sizce ben bunu satabilir miyim ne kadara satabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. Bunu satıp elime geçen paraya 200 TL ekleyerek laptopuma RAM almayı düşünüyorum.
Bir kutu sakıza takas etmeye ne dersin?

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
(reklam değil)
ben 4tb satıyom 1000e

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Ahmet Hakan
Dostum öncelikle dediğin sorun hafif sorun falan değil. Konuya yazanlar maalesef dalga geçmiyor. Çünkü alacak adam onu 50₺ye bile almaya değer bulmaz.
1-160 gb çok çok az bir kapasite. O kapasitede disk alacak adam bilmem kaç yıllık hurda disklere bakmaz 150-200e 2. el 120 GB SSD alır.
2-Elindeki disk bildiğin saatli bomba. Şu an veri yazılabildiğini bu sebepten verdiği uyarının ciddi olmadığını düşünüyor olabilirsin ama o diskin yarın tamamen bozulmayacağının garantisi yok. Değil veri yazılmaması yazdığın verinin okunmaması riski de yüksek. Evet bu her üründe olan bir risk ama sağlıklı bir üründe %0.1 ise senin diskinde %60-70 çok rahat bir şekilde arıza potansiyeli var. Kimse böyle bir ürüne para vermeye değer bulmaz.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
5TL dediğim gibi.

Top Bottom