Bakkal15 yaşındayım hafta sonları nasıl işlerde çalışabilirim düğün salonu vs. İzmirdeyim
Yazılım öğren.15 yaşındayım hafta sonları nasıl işlerde çalışabilirim düğün salonu vs. İzmirdeyim
O planda zaten ama pc yokYazılım öğren.
Şunu diyim hafta sonu 2 gün çalışarak iş öğrenemezsin. Kimsede 2 günlık işçi almaz. Arkadaşlarım falan 1 gün tatil yapabilecekleri işe servet gözüyle bakıyor. Anca tatilde bi işe girip hem iyi çalışıp hemde tecrübeli olup okullar açılınca hafta sonuna dömebilirsin.O planda zaten ama pc yok
Ayrıca soru bu değil bu uzun vadeli plan kısa vadede para biriktirebileceğim hafta sonu çalışmak için iş arıyorum yazılım öğrenmek pek alakalı değil bu konuyla
Anladım üzücü olduŞunu diyim hafta sonu 2 gün çalışarak iş öğrenemezsin. Kimsede 2 günlık işçi almaz. Arkadaşlarım falan 1 gün tatil yapabilecekleri işe servet gözüyle bakıyor. Anca tatilde bi işe girip hem iyi çalışıp hemde tecrübeli olup okullar açılınca hafta sonuna dömebilirsin.
Üzüleceğin bi durum yok bh dünyanın her yerinde böyledir. Yeni giren bir insana çok yüklenirler profosyonelleştikçe rahatlarsın.Anladım üzücü oldu