Neler Yeni

Haftalık 2k icin kalfa mı olmak lazım ?

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
efe can
14 Yaşındayım 2 yıldır pinopencide çalısıyorum. Bu yaz haftalık 2k istedim ama onun için kalfa olmam gerektiğini söylediler. Sineklik takmam gerektiği vs. Sineklik yapıyorum cokomastik çekmem gerektiğini soylediler
onuda yapıyorum ki bence haftalık 2k cok bi parada değil. Sizin Düsünceleriniz neler ?

pc ustasi1

80+ Silver
14 Yaşındayım 2 yıldır pinopencide çalısıyorum. Bu yaz haftalık 2k istedim ama onun için kalfa olmam gerektiğini söylediler. Sineklik takmam gerektiği vs. Sineklik yapıyorum cokomastik çekmem gerektiğini soylediler
onuda yapıyorum ki bence haftalık 2k cok bi parada değil. Sizin Düsünceleriniz neler ?
Ben geçen yaz 150 Tl'ye şekercide çalıştım her gün kamyon kamyon mal geliyordu 20 kg 25 kg demeden taşıtıyolardı bende en son burdan şeylik(anladınız siz ) yapmadan ayrılmıym dedim . Çocuk işci çalışıyor diye cimere verdim üstüne fahiş fiyattan şikayet ettim . 200k gibi bir ceza yazdılar bende haber vermeden çıktım bida da gelmedim

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
kral haftalık 2K az değil mi?

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
efe can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral haftalık 2K az değil mi?
Evet az. Ama çok diyolar kalfalara okadar veriyolar filan dediler. benim amacım haftalık 2 ile 2 haftada bir monitor alıp diğer haftalıklarla telefon almak. 2K yetiyor ama az bencede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,629
Üyeler
166,244
Son üye
0Valkyrie0
Top Bottom