Neler Yeni

Haftalık 3000 dolar karşılığı sadece yazışmak

UguRNRN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uğur Narin
Merhaba dostlarım. Benim instagramda fake bir hesabım var. Bu hesabda kadın görselleri paylaşıyorum. Amacım hesabı 50 - 60 bin takipçiye ulaştırıp şahsi hesabım yapmak. Bu hesaba dayının biri yazdı yabancı. Diyor ki sana haftalık 3000 dolar vereceğim diyor. İstediğide onunla yazışmam. Saat sınırıda koymadı, istediğin kadar yazış diyor. Şimde ben korkuyorum bu hesabıma parayı atar sonra da İllegal bir işe bulaşmış gibi olurum. Yani yalan olabilir. Ama dayı diyor ki paypal at ben sana atayım parayı. İlk önce parayı atıyor. Sizce ne yapayım parayı alıp yazışayım mı onunla yoksa hiçbir şey yapmayayım mı?

Doğuhan

80+ Silver
Merhaba dostlarım. Benim instagramda fake bir hesabım var. Bu hesabda kadın görselleri paylaşıyorum. Amacım hesabı 50 - 60 bin takipçiye ulaştırıp şahsi hesabım yapmak. Bu hesaba dayının biri yazdı yabancı. Diyor ki sana haftalık 3000 dolar vereceğim diyor. İstediğide onunla yazışmam. Saat sınırıda koymadı, istediğin kadar yazış diyor. Şimde ben korkuyorum bu hesabıma parayı atar sonra da İllegal bir işe bulaşmış gibi olurum. Yani yalan olabilir. Ama dayı diyor ki paypal at ben sana atayım parayı. İlk önce parayı atıyor. Sizce ne yapayım parayı alıp yazışayım mı onunla yoksa hiçbir şey yapmayayım mı? Dayı yabancı bu arada.
Yazışmaların konusu ne?

UguRNRN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uğur Narin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba dostlarım. Benim instagramda fake bir hesabım var. Bu hesabda kadın görselleri paylaşıyorum. Amacım hesabı 50 - 60 bin takipçiye ulaştırıp şai hesabım yapmak. Bu hesaba dayının biri yazdı yabancı. Diyor ki sana haftalık 3000 dolar vereceğim diyor. İstediğide onunla yazışmam. Saat sınırıda koymadı, istediğin kadar yazış diyor. Şimde ben korkuyorum bu hesabıma parayı atar sonra da İllegal bir işe bulaşmış gibi olurum. Yani yalan olabilir. Ama dayı diyor ki paypal at ben sana atayım parayı. İlk önce parayı atıyor. Sizce ne yapayım parayı alıp yazışayım mı onunla yoksa hiçbir şey yapmayayım mı?

Yazışmaların konusu ne?
Öylesine konuşalım diyor. Sormadım ama konusunu.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Merhaba dostlarım. Benim instagramda fake bir hesabım var. Bu hesabda kadın görselleri paylaşıyorum. Amacım hesabı 50 - 60 bin takipçiye ulaştırıp şahsi hesabım yapmak. Bu hesaba dayının biri yazdı yabancı. Diyor ki sana haftalık 3000 dolar vereceğim diyor. İstediğide onunla yazışmam. Saat sınırıda koymadı, istediğin kadar yazış diyor. Şimde ben korkuyorum bu hesabıma parayı atar sonra da İllegal bir işe bulaşmış gibi olurum. Yani yalan olabilir. Ama dayı diyor ki paypal at ben sana atayım parayı. İlk önce parayı atıyor. Sizce ne yapayım parayı alıp yazışayım mı onunla yoksa hiçbir şey yapmayayım mı?
Normal bir konuşma ise neden olmasın? Gerçi S**xting olsa ben yine de yapardım :sneaky:

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
yazış bence zamanında bu işin içindeydik Allah affetsin çok para yedik

UguRNRN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uğur Narin
En İyi Cevap
1
Why not?
Ödemeyi kripto para ile al (ytd) Zaten paypal ülkemizde kaldırıldı diye biliyorum.

Doğuhan

80+ Silver
Bence öylesine konuşalım değildir o cinsel içerikli yazışma için demiştir

UguRNRN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uğur Narin
Why not?
Ödemeyi kripto para ile al (ytd) Zaten paypal ülkemizde kaldırıldı diye biliyorum.
17 yaşımdayım alamam malesef :D. Ama banka hesabım var. İban atsam bir şey olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence öylesine konuşalım değildir o cinsel içerikli yazışma için demiştir
Oda olur vallaha. Haftalık 3000 bin dolardan bahsediyoruz. Bir ayda cumhurbaşkanı maaşı

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
17 yaşımdayım alamam malesef :D. Ama banka hesabım var. İban atsam bir şey olur mu?

Oda olur vallaha. Haftalık 3000 bin dolardan bahsediyoruz. Bir ayda cumhurbaşkanı maaşı
İsmini görür

Doğuhan

80+ Silver

Bence kripto para harici ödeme alma çünkü güvenli olmaz bence

UguRNRN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uğur Narin
Hesap benim adıma değil. Başkasının adına o da erkek değil. Bir şey mi yapabilir isim üzerinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,027,086
Üyeler
162,771
Son üye
ozyaziciemir