Neler Yeni

Haftalık 3000 dolar karşılığı sadece yazışmak

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
hiç bulaşma ayda 3000 dolarını yazışma için atacak adam milyoner falandır mafyadır lo bulaşma bulaşmağ sonra senin fake olduğunu anlarsa adam intikamını almak ister

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Merhaba dostlarım. Benim instagramda fake bir hesabım var. Bu hesabda kadın görselleri paylaşıyorum. Amacım hesabı 50 - 60 bin takipçiye ulaştırıp şahsi hesabım yapmak. Bu hesaba dayının biri yazdı yabancı. Diyor ki sana haftalık 3000 dolar vereceğim diyor. İstediğide onunla yazışmam. Saat sınırıda koymadı, istediğin kadar yazış diyor. Şimde ben korkuyorum bu hesabıma parayı atar sonra da İllegal bir işe bulaşmış gibi olurum. Yani yalan olabilir. Ama dayı diyor ki paypal at ben sana atayım parayı. İlk önce parayı atıyor. Sizce ne yapayım parayı alıp yazışayım mı onunla yoksa hiçbir şey yapmayayım mı?
Kankam böyle antin kuntin işlerle neden uğraşıyorsun :D adam seni trollğyor %80 yüksek takipçili hesaba kişisel geçmek istiyorsan yaz bana yardımcı olurum elimde tonla yüksek takipçili hesap var
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç bulaşma ayda 3000 dolarını yazışma için atacak adam milyoner falandır mafyadır lo bulaşma bulaşmağ sonra senin fake olduğunu anlarsa adam intikamını almak ister
Neyin intikamı ŞALDLFKFLSPĞSĞS hiçbir şey yapamaz boş boş göz korkutmayın

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Kankam böyle antin kuntin işlerle neden uğraşıyorsun :D adam seni trollğyor %80 yüksek takipçili hesaba kişisel geçmek istiyorsan yaz bana yardımcı olurum elimde tonla yüksek takipçili hesap var

ne bilm olm ben olsam girmem böyle bir şeye

UguRNRN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uğur Narin

İnstadan ulaşır mısın insta: ugurnrnofficial

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ben olsam yanaşmazdım

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İban da ismin lazım olacak ve görebilecek orası sorun olmaz ise bir şey olmaz çünkü kendi rızası ile atıyor.

UguRNRN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uğur Narin
C.B. maaşı 3K dolar mı?
Aylık 89 k tl. Bu adam haftalık 3k dolar veriyor

İban da ismin lazım olacak ve görebilecek orası sorun olmaz ise bir şey olmaz çünkü kendi rızası ile atıyor.
Anladım. Ben bitcoin olarak istedim ödemeyi. Bakalım yalan değilse parayı vurdum demektir.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Merhaba dostlarım. Benim instagramda fake bir hesabım var. Bu hesabda kadın görselleri paylaşıyorum. Amacım hesabı 50 - 60 bin takipçiye ulaştırıp şahsi hesabım yapmak. Bu hesaba dayının biri yazdı yabancı. Diyor ki sana haftalık 3000 dolar vereceğim diyor. İstediğide onunla yazışmam. Saat sınırıda koymadı, istediğin kadar yazış diyor. Şimde ben korkuyorum bu hesabıma parayı atar sonra da İllegal bir işe bulaşmış gibi olurum. Yani yalan olabilir. Ama dayı diyor ki paypal at ben sana atayım parayı. İlk önce parayı atıyor. Sizce ne yapayım parayı alıp yazışayım mı onunla yoksa hiçbir şey yapmayayım mı?
PayPal'dan ödeme alırsan başına hiçbir şey gelmez zaten yabancı ülkede hiçbir şey olmaz. Hatta böyle bir durumda senin yşaın 18'den küçükse eğer adamın başı sıkıntıya girer. :D

UguRNRN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uğur Narin
PayPal'dan ödeme alırsan başına hiçbir şey gelmez zaten yabancı ülkede hiçbir şey olmaz. Hatta böyle bir durumda senin yşaın 18'den küçükse eğer adamın başı sıkıntıya girer. :D
Paypal açamıyoruz galiba Türkiye'den benim Azerbaycan numaram var. Ama şuan Türkiye'deyim onunla da açamam.

BobMarleyFaruk

80+ Bronze

Ekler

• F7FC9D7E-41CF-4CB3-86FF-F9D83E250DFF.png
    F7FC9D7E-41CF-4CB3-86FF-F9D83E250DFF.png
    254.4 KB · Hit: 40
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri