- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi hayatımda olan bir şeyi yazdım. Sen niye şimdi konuyu buraya çekiyorsun?Normal mi lan niye takılmayım kendi halinde ne yapıyorsan yap fakat bunu normalleştirme
Kendi hayatımda olan bir şeyi yazdım. Sen niye şimdi konuyu buraya çekiyorsun?Normal mi lan niye takılmayım kendi halinde ne yapıyorsan yap fakat bunu normalleştirme
Knk çok takıyon takma geçKendi hayatımda olan bir şeyi yazdım. Sen niye şimdi konuyu buraya çekiyorsun?
Sınavla gecti ama sabah erken kalktıgım icin bana iyi geldi.Zaten yapıyordum. Bu sefer resmi olarak duyurayım. Her hafta pazar günü ve her ayın son günü "HAFTALIK/AYLIK MOOD RAPORU" adı altında haftayı ve genel olarak ayı değerlendirmenizi istediğim konular açacağım.
Alıntıyı görüntüle
Mood takip uygulamam Daylio grafiğim yukarıda. Düzenli olarak günlük tutuyorum. Size de öneririm. Yıllık 85 TL gibi cazip bir ücreti var. Ekstra özellikler istemiyorsanız ücretsiz olarak da sınırsız süre günlük tutabilirsiniz.
Daylio Journal - Mood Tracker - Apps on Google Play
Daily Journal, Private Diary, Journal with Lock, Habits & Goals, Mental Healthplay.google.com
Bu haftam iyi geçti. Hatta süper geçti. Çıkma teklifi ettim, oyun oynadım(uzun zamandır oynamıyordum) ve medium'da blog yazdım. Böyle yani. Güzeldi.
Sizin haftanız nasıl geçti? Neler yaptınız, ne umdunuz ne buldunuz?
şu an toxiclemiyorum trollemeyeceğimde sadece bi kaç soru sorcağım türkiyede yaşamaya devam edicekmisin neden sordun dersen ise sonuçta eşcinsellikği destekleyenlerin sayısı az yaniKendi hayatımda olan bir şeyi yazdım. Sen niye şimdi konuyu buraya çekiyorsun?
Geldi 26 45 36 42 vatandaşıEşcinsellik bir özgürlük değildir eşcinsellik bir hastalıktır eşcinsellik hastalığına yakalanan insanlar tedavi edilmelidir
Sözümün arkasındayım bu bir hastalık caneri sevebilirsin fakat bunun bir hastalık olduğunu unutmaGeldi 26 45 36 42 vatandaşı
iyiler:Zaten yapıyordum. Bu sefer resmi olarak duyurayım. Her hafta pazar günü ve her ayın son günü "HAFTALIK/AYLIK MOOD RAPORU" adı altında haftayı ve genel olarak ayı değerlendirmenizi istediğim konular açacağım.
Alıntıyı görüntüle
Mood takip uygulamam Daylio grafiğim yukarıda. Düzenli olarak günlük tutuyorum. Size de öneririm. Yıllık 85 TL gibi cazip bir ücreti var. Ekstra özellikler istemiyorsanız ücretsiz olarak da sınırsız süre günlük tutabilirsiniz.
Daylio Journal - Mood Tracker - Apps on Google Play
Daily Journal, Private Diary, Journal with Lock, Habits & Goals, Mental Healthplay.google.com
Bu haftam iyi geçti. Hatta süper geçti. Çıkma teklifi ettim, oyun oynadım(uzun zamandır oynamıyordum) ve medium'da blog yazdım. Böyle yani. Güzeldi.
Sizin haftanız nasıl geçti? Neler yaptınız, ne umdunuz ne buldunuz?
Herhalde yani. Vatanımı niye terk edeyim? İnsanlardan niye linç yiyeyim? Ortalıkta göze sokmadıktan sonra kimse bir şey demez.şu an toxiclemiyorum trollemeyeceğimde sadece bi kaç soru sorcağım türkiyede yaşamaya devam edicekmisin neden sordun dersen ise sonuçta eşcinsellikği destekleyenlerin sayısı az yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
sürekli linç yiyeceksin sonuçta