Neler Yeni

HAFTALIK MOOD RAPORU: Nasıl geçti? | 15-21.01.2024

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Zaten yapıyordum. Bu sefer resmi olarak duyurayım. Her hafta pazar günü ve her ayın son günü "HAFTALIK/AYLIK MOOD RAPORU" adı altında haftayı ve genel olarak ayı değerlendirmenizi istediğim konular açacağım.

Alıntıyı görüntüle

Mood takip uygulamam Daylio grafiğim yukarıda. Düzenli olarak günlük tutuyorum. Size de öneririm. Yıllık 85 TL gibi cazip bir ücreti var. Ekstra özellikler istemiyorsanız ücretsiz olarak da sınırsız süre günlük tutabilirsiniz.

Bu haftam iyi geçti. Hatta süper geçti. Çıkma teklifi ettim, oyun oynadım(uzun zamandır oynamıyordum) ve medium'da blog yazdım. Böyle yani. Güzeldi.

Sizin haftanız nasıl geçti? Neler yaptınız, ne umdunuz ne buldunuz?
Sınavla gecti ama sabah erken kalktıgım icin bana iyi geldi.

Sınavlar hala bitmiyor abi :D

grasdiyas

80+ Silver
Kendi hayatımda olan bir şeyi yazdım. Sen niye şimdi konuyu buraya çekiyorsun?
şu an toxiclemiyorum trollemeyeceğimde sadece bi kaç soru sorcağım türkiyede yaşamaya devam edicekmisin neden sordun dersen ise sonuçta eşcinsellikği destekleyenlerin sayısı az yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

sürekli linç yiyeceksin sonuçta

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Zaten yapıyordum. Bu sefer resmi olarak duyurayım. Her hafta pazar günü ve her ayın son günü "HAFTALIK/AYLIK MOOD RAPORU" adı altında haftayı ve genel olarak ayı değerlendirmenizi istediğim konular açacağım.

Alıntıyı görüntüle

Mood takip uygulamam Daylio grafiğim yukarıda. Düzenli olarak günlük tutuyorum. Size de öneririm. Yıllık 85 TL gibi cazip bir ücreti var. Ekstra özellikler istemiyorsanız ücretsiz olarak da sınırsız süre günlük tutabilirsiniz.

Bu haftam iyi geçti. Hatta süper geçti. Çıkma teklifi ettim, oyun oynadım(uzun zamandır oynamıyordum) ve medium'da blog yazdım. Böyle yani. Güzeldi.

Sizin haftanız nasıl geçti? Neler yaptınız, ne umdunuz ne buldunuz?
iyiler:
Memlekete dönüldü.
arkadaşlarla lol oynandı.
Arkadaşla buluşma ayarlandı.
Kötüler:
14 Aldığım dif finalini düzeltmem lazım
haftaya 2-3 gün için ankaradan bursaya gideceğim
ders çalışacağım.
Kısacana güzel

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Normal olmayı mutlu olmak sandığımız bir hafta daha geçti.Kokoreçle bira aldım eve gidiyom ve haftayı kapatıyom değerli kent sakinleri.
2024010.jpg

Timci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fehim Şalış
Hafta içi mesailer ile birlikte yavaş, hafta sonu 2 güncük tatil hızlı geçti. Ne kadar iyi olabilir. :D

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Monoton bir hayat

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
şu an toxiclemiyorum trollemeyeceğimde sadece bi kaç soru sorcağım türkiyede yaşamaya devam edicekmisin neden sordun dersen ise sonuçta eşcinsellikği destekleyenlerin sayısı az yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

sürekli linç yiyeceksin sonuçta
Herhalde yani. Vatanımı niye terk edeyim? İnsanlardan niye linç yiyeyim? Ortalıkta göze sokmadıktan sonra kimse bir şey demez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,839
Üyeler
164,919
Son üye
erenikoo
Top Bottom