Neler Yeni

Haftasonları Baydöner'de Çalışılır mı?

Lokomotif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Recep Altın
Çağırdılar hafta sonları gel çalış diye. Öğrenciyim haftaiçi müsait değilim. Garsonluk yapmadığım iş değil, her yaz garsonluk yapıyorum ama otel, kafe gibi yerlerde açık havada, isteyince sigaramı yakıp takılabildiğim ve en önemlisi açık-temiz havada çalıştım hep. AVM gibi başında müdürlerin saniye saniye seni izlediği, felaket yoğun, gürültülü, havasız yerlerde çalışmadım. Haftada 2 gün de olsa düşünmesi bile başımı ağrıtıyor. Ne diyorsunuz ben mi abartıyorum?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,848
İsim
Emre siyah
ne kadar para verdiklerine bağlı çekilebilirliği.

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Semih
Çalışırken rahatsız olacağını düşünüyorsan çalışma tabi ama paraya ihtiyacın varsa işe gir biraz denersin beğenmezsen ayrılırsın

Yukosss

80+ Bronze
Butik bir kafede çalış daha iyi hocam yakma kendini oralarda. Çevre de yaoarsın kafelerde.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

İgito

80+ Bronze

Lokomotif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Recep Altın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Günlük olarak evet, asgari ücret almayı düşünüyorum. Aylık değil.

Neden, ne dedim ki? Böyle yerler asgari veya asgarinin 3 kuruş üstünü veriyorlar. Neyi yanlış dedim?
Sorun orası değil. Adam sana günlük kaç vereceklerini sormuş kimisi günlük 700 kimisi günlük 1000 liraya çalıştırır. Ayrıca asgari maaşın üstünü vermezler kim sadece hafta sonu çalışıp Asgari ücret bekler ki? Seni Yevmiye olarak çalıştırırlar bu kadar.

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
bol bol döner yersin.daha ne istiyon

Lokomotif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Recep Altın
Sorun orası değil. Adam sana günlük kaç vereceklerini sormuş kimisi günlük 700 kimisi günlük 1000 liraya çalıştırır. Ayrıca asgari maaşın üstünü vermezler kim sadece hafta sonu çalışıp Asgari ücret bekler ki? Seni Yevmiye olarak çalıştırırlar bu kadar.
Dostum ilk defa iş hayatına atıldığımı mı düşünüyorsun? Asgariden kastımın aylık asgari olmadığını belirttim zaten yukarıdaki mesajlarımda, günlük asgariden bahsediyordum. Aylık, günlük ve saatlik asgari ücret kavramları da var tanışmadıysan.
bol bol döner yersin.daha ne istiyon
Yok be reis haftada 1 iskender veriyorlarsa veriyorlardır onun dışında kim verir her gün iskender :)

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Tekin Ayber
Okul için ihtiyacın varsa ve parası da uygunsa çalışmak iyi olabilir ama dersler ile beraber yürütebilirseniz tabi...? Üni için dersler ağırdır eğer iyi bir bölüm ise, zorlar biraz...

İgito

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,944
Üyeler
171,672
Son üye
difficult218
Top Bottom