Neler Yeni

haftaya aöl geçicem örgünde kaldığım dersler ne olacak

Altn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Altın
Açık öğretim lisesine geçeceğim pek fazla kaldığım ders var zaten AÖL geçme en büyük sebebim bu her neyse bu kaldığım derslerde edebiyat var AÖL geçince yapmam gereken bir şey olacakmı. Biliyorum kredi az alacağım ama pek sıkıntı değil 1 sene sonra 2. dönem geri örgün eğitime geçeceğim kısacası şu an sınıfta kalmamak için AÖL geçiyorum.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Sistem nasıl bilmiyorum ama lise 3 de geçtiğimde bana 100 puan verdi ve 36 zorunlu ders vardı sorumlu kaldığım ders 2 tane vardı geçersen eğer full zorunlu dersleri seç

fred1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Onur Can Özdemir
Aöle geçtiğinde normal okuduğun liseden geçtiğin derslerinin kredisini sana veriyor. Suan ki kaldığın dersi aölde alıcaksın tekrar. Fakat aöle geçip sonradan örgün eğitime tekrar geçmek var mı bilmiyorum.

Altn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Altın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bugün MEB i arayıp AÖL den örgüne geçiş olduğunu sordum evet varmış 2. dönemde de geçiş var taki 2 kere sınıfta kalmadıysan ve yaşın 18 ve altındaysa ve okuldan atılmyıp kendin ayrıldıysan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aöle geçtiğinde normal okuduğun liseden geçtiğin derslerinin kredisini sana veriyor. Suan ki kaldığın dersi aölde alıcaksın tekrar. Fakat aöle geçip sonradan örgün eğitime tekrar geçmek var mı bilmiyorum.
bir de kaldığın dersleri aöl de alıcaksın derken nasıl oluyor anlatabilirmisin çünkü nerdeyse bütün derslerde kaldım ne kdr çalışsam da yeterli olmamış demekki bu yüsden geçiyorum denebilir aöl e

fred1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Onur Can Özdemir
bugün MEB i arayıp AÖL den örgüne geçiş olduğunu sordum evet varmış 2. dönemde de geçiş var taki 2 kere sınıfta kalmadıysan ve yaşın 18 ve altındaysa ve okuldan atılmyıp kendin ayrıldıysan

bir de kaldığın dersleri aöl de alıcaksın derken nasıl oluyor anlatabilirmisin çünkü nerdeyse bütün derslerde kaldım ne kdr çalışsam da yeterli olmamış demekki bu yüsden geçiyorum denebilir aöl e
Şöyle diyim sadece geçtiğin dersleri almıcaksın aölde kalan tüm dersleri alıcaksın.

Altn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Altın
Sistem nasıl bilmiyorum ama lise 3 de geçtiğimde bana 100 puan verdi ve 36 zorunlu ders vardı sorumlu kaldığım ders 2 tane vardı geçersen eğer full zorunlu dersleri seç
o 2 kaldığın zorunlu dersi nasıl veriyorsun ayriyetten sınav fln mı oluyor çünkü ben 1. dönem nerdeyse bütün dersleri geçemdim 1 sene sonra okula döndüğümde sıkıntı olmasın istiyorum

Şöyle diyim sadece geçtiğin dersleri almıcaksın aölde kalan tüm dersleri alıcaksın.
yani kaldığım bütün dersleri alıcam anladım ve bunlardan sınav olucam bunlar 1. dönem kredim içinmi geçerli olucak yoksa 2. dönem kredim içinmi ve dönem başına max 35 kredi alınmıyor mu? 2. dönem böylelikle daha fazla kredi mi alıcam kusura bakmayın çok soru sordum :D

fred1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Onur Can Özdemir
o 2 kaldığın zorunlu dersi nasıl veriyorsun ayriyetten sınav fln mı oluyor çünkü ben 1. dönem nerdeyse bütün dersleri geçemdim 1 sene sonra okula döndüğümde sıkıntı olmasın istiyorum

yani kaldığım bütün dersleri alıcam anladım ve bunlardan sınav olucam bunlar 1. dönem kredim içinmi geçerli olucak yoksa 2. dönem kredim içinmi ve dönem başına max 35 kredi alınmıyor mu? 2. dönem böylelikle daha fazla kredi mi alıcam kusura bakmayın çok soru sordum :D
her dönem 35 kredi evet aldığın dersleri kendin seçiyorsun. İstediğin dersleri alıyorsun zaten. Her sınav 35 krediden fazla alamazsın. Aölden tekrar örgün eğitime geçiş yapılıyor mu bilmediğim için diğer soruna cevap veremicem.

Altn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Altın
her dönem 35 kredi evet aldığın dersleri kendin seçiyorsun. İstediğin dersleri alıyorsun zaten. Her sınav 35 krediden fazla alamazsın. Aölden tekrar örgün eğitime geçiş yapılıyor mu bilmediğim için diğer soruna cevap veremicem.
tmm dır teşekkürler

kusura bakma çok sordum yani şöylemi oluyor kaldığım dersleri zorunlu olarak alıcam ayriyetten 35 kredi tamamlanması için bi kaç ders daha seçicem doğrumudur

kaldığım dersler zorunlu olarak seçicem mart ayında 2. ye sınavlarda kaldığım derslerden zorunlu olarak sınav olucam ayriyetten 35 krediye tamamlanması için seçtiğim derslerden sınav olucam dğrumudur

Son düzenleme:

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
hocam ders başı kaç kredi mesela dinden geçtim kaç kredi veriyor

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara

fred1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Onur Can Özdemir
Aöl 2 türlüdür. Biri düz açık lise yani bölümün yok bunda ders yok sadece sınav. 2si ise normal lise gibi bölüm seçiyorsun haftada 3 gün okul var akşam saatleri.

Top Bottom