Neler Yeni

Haftaya mahkemem var,nasıl olmalıyım ?

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Takım elbise giy idamla yargılansan gene beraat edersin.
Adolf hitlerin savunmasını yap.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
16 yaşında olfugun icin en fazla vericekleri ceza para cezasıdır (bence)

muskA

80+ Silver
Ne zamandan beri 18+ paylaşım mahkemeye düşünüyor la? Birini mi ifşaladın ? Hesap bilgilerin çalınıp böyle bir şey yapılmış olabilir mi?
Büyük ihtimal öyle,fakat tebligat kağıdında url SSÇ'ye aittir diyor,ip çakışması gibi bir şey olmuş olabilir mi ?

BuraKaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Burak Kaya
İnstagram üzerinden yapılan bir paylaşım benim üzerime kaldı,hesabın ilk sahibi benim.

Şuan hesap ne alemde bilmiyorum,yeni hesaba geçeli 2 yıl oldu,ve bana inatla bunu paylaşmışsın diyorlar.

Fakat ben böyle bir şey yapmadım,aklıma her şey geliyor,neyse esas konu bu değil.

1 nisan'da mahkemem var,nasıl olmalıyım,nasıl durmalıyım ? Ceza verme ihtimalleri yüksek mi ?

İnanmayanlar ve troll olduğumu düşünenler için özelden detaylı anlatıp kanıt atarım.

İyi forumlar.

Bu arada yaşım 16.
birini öldürüp taciz etmediysen işin zor onlar hariç her şeye ceza veriliyor...

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Geçen gün kağıt toplayıcısının arabasını yakıp üstünden geçen adamları yakalayıp serbest bıraktılar sana ceza verirlerse komik olur. Ne paylaşıldığını bilmiyorum ama o tür suçlara en fazla gider imza atarsın.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İnstagram üzerinden yapılan bir paylaşım benim üzerime kaldı,hesabın ilk sahibi benim.

Şuan hesap ne alemde bilmiyorum,yeni hesaba geçeli 2 yıl oldu,ve bana inatla bunu paylaşmışsın diyorlar.

Fakat ben böyle bir şey yapmadım,aklıma her şey geliyor,neyse esas konu bu değil.

1 nisan'da mahkemem var,nasıl olmalıyım,nasıl durmalıyım ? Ceza verme ihtimalleri yüksek mi ?

İnanmayanlar ve troll olduğumu düşünenler için özelden detaylı anlatıp kanıt atarım.

İyi forumlar.

Bu arada yaşım 16.
Saygılı ol düzgün giyin ama bişey olacağını sanmam için rahat olsun.

TALHA MURAT

80+ Silver

İyi forumlar.

Bu arada yaşım 16.
Kendin normal bir vatandaş gibi davran sen suçsuz olduğunu biliyorsun onun gibi davran tedirgin olma sen hep bildiğinin arkasında dur ceza alma konusuna bakılırsak çeşitine göre değişir ne paylaşıldı ? bu önemli Sal gitsin rahat ve şüphe vermeyecek şekilde konuş.

Dionysos

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Sarp MATAŞ
Bugün 13:20'de,sonucu yazacağım size :).
hocam başarılar umarım sorun çıkmaz ki bence tespit edilir.Kafanızı çok yormayın gerilmeyin sadece olanları anlatın yeter zaten. Bu arada dava nerede görülecek ismi ne mahkemenin merak ettim de

Top Bottom