Büyük ihtimal öyle,fakat tebligat kağıdında url SSÇ'ye aittir diyor,ip çakışması gibi bir şey olmuş olabilir mi ?Ne zamandan beri 18+ paylaşım mahkemeye düşünüyor la? Birini mi ifşaladın ? Hesap bilgilerin çalınıp böyle bir şey yapılmış olabilir mi?
birini öldürüp taciz etmediysen işin zor onlar hariç her şeye ceza veriliyor...İnstagram üzerinden yapılan bir paylaşım benim üzerime kaldı,hesabın ilk sahibi benim.
Şuan hesap ne alemde bilmiyorum,yeni hesaba geçeli 2 yıl oldu,ve bana inatla bunu paylaşmışsın diyorlar.
Fakat ben böyle bir şey yapmadım,aklıma her şey geliyor,neyse esas konu bu değil.
1 nisan'da mahkemem var,nasıl olmalıyım,nasıl durmalıyım ? Ceza verme ihtimalleri yüksek mi ?
İnanmayanlar ve troll olduğumu düşünenler için özelden detaylı anlatıp kanıt atarım.
İyi forumlar.
Bu arada yaşım 16.
Saygılı ol düzgün giyin ama bişey olacağını sanmam için rahat olsun.İnstagram üzerinden yapılan bir paylaşım benim üzerime kaldı,hesabın ilk sahibi benim.
Şuan hesap ne alemde bilmiyorum,yeni hesaba geçeli 2 yıl oldu,ve bana inatla bunu paylaşmışsın diyorlar.
Fakat ben böyle bir şey yapmadım,aklıma her şey geliyor,neyse esas konu bu değil.
1 nisan'da mahkemem var,nasıl olmalıyım,nasıl durmalıyım ? Ceza verme ihtimalleri yüksek mi ?
İnanmayanlar ve troll olduğumu düşünenler için özelden detaylı anlatıp kanıt atarım.
İyi forumlar.
Bu arada yaşım 16.
Kendin normal bir vatandaş gibi davran sen suçsuz olduğunu biliyorsun onun gibi davran tedirgin olma sen hep bildiğinin arkasında dur ceza alma konusuna bakılırsak çeşitine göre değişir ne paylaşıldı ? bu önemli Sal gitsin rahat ve şüphe vermeyecek şekilde konuş.İnstagram üzerinden yapılan bir paylaşım benim üzerime kaldı,hesabın ilk sahibi benim.
İyi forumlar.
Bu arada yaşım 16.
hocam başarılar umarım sorun çıkmaz ki bence tespit edilir.Kafanızı çok yormayın gerilmeyin sadece olanları anlatın yeter zaten. Bu arada dava nerede görülecek ismi ne mahkemenin merak ettim deBugün 13:20'de,sonucu yazacağım size .