VitoScaletta
80+ Gold
17 tl ye 3200mhz yapın bilmiyorum anakart destekliyomuda ginede 3200 raminiz olsun
A320 anakart olduğu için işlemciye değil anakarta bağlı MHz değeri.Ve 2933 MHz destekliyor birnevi 3000 mhz.Boşa yükseltmiş olurum.Bir de ilerde aynı ram den ekleyeceğim 3200mhz yapınca fiyat artıyor.17 TL ye 3200mhz yapın bilmiyorum anakart destekliyomuda ginede 3200 raminiz olsun
bence 17 tl den bişey olmaz 3200mhz ramin olsun 17 tl ye yükseltmek büyük avantaj bişeye yaramasada ben yükseltirdim anakartı yükseltincede para artmıyor diye gözüküyor anakartıda değiştir benceA320 anakart olduğu için işlemciye değil anakarta bağlı MHz değeri.Ve 2933 MHz destekliyor birnevi 3000 mhz.Boşa yükseltmiş olurum.Bir de ilerde aynı ram den ekleyeceğim 3200mhz yapınca fiyat artıyor.
CL değeri de artıyor o zaman daha kötü oluyor bence.bence 17 TL den bişey olmaz 3200mhz ramin olsun 17 TL ye yükseltmek büyük avantaj bişeye yaramasada ben yükseltirdim anakartı yükseltincede para artmıyor diye gözüküyor anakartıda değiştir bence
cl değerinin fps e etkisi çok çok çok az mhz ye göre anakart 4400mhz yapsan bile fiyat artmıyor nerdeyse anakartı güzel al sonradan upgrade edebilesinCL değeri de artıyor o zaman daha kötü oluyor bence.
Anakartta evet B450 yapınca fiyat az da olsa düşüyor ama ailemi zar zor ikna ettim daha fazla zor duruma sokmak istemiyorum.Oc yapmayacağım artık yapacak bir şey yok.
Hocam 300 TL artıyor.cl değerinin fps e etkisi çok çok çok az mhz ye göre anakart 4400mhz yapsan bile fiyat artmıyor nerdeyse anakartı güzel al sonradan upgrade edebilesin
vallaha bilmiyorum 4400mhz zaten abartıda en azından 3200mhz yap 1 kere alıcaksın zaten ailen nakit vermiyosa taksitli halinde fiyat çok ta artmazHocam 300 TL artıyor.
Hocam sizce kullanmadığın şeye neden daha fazla para veresin ki?vallaha bilmiyorum 4400mhz zaten abartıda en azından 3200mhz yap 1 kere alıcaksın zaten ailen nakit vermiyosa taksitli halinde fiyat çok ta artmaz
3000 mhz ram le 3200mhz ram fiyatları arasında fiyat farkı yokHocam sizce kullanmadığın şeye neden daha fazla para veresin ki?
Anakart zaten 2933 MHz destekliyor.İlerde 8 GB ram eklersen 3200mhz biraz daha pahalı oluyor.
Hocam peki kullanamıyorum 3200 MHz yi o ne olacak?3000 mhz ram le 3200mhz ram fiyatları arasında fiyat farkı yok
Olm ne alaka konuyla apunun ?Apu sistemin 2gb rami yediğini inşallah biliyorsundur.
Sonradan fark ettim.Olm ne alaka konuyla apunun ?
hocam konuyu hortlatıyorum ama aldınız mı sistemi performansı nasıl ısınıyormu?Bu sistemi inşallah 1650 süper yapıp anakartı biosart a320 yapmayı düşünüyorum sizce nasıl?Pollux 3AN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
İ3 9100f e yetiyordu bütçem ama buna zorladım fiyatida güzel.ha bir de SSD Pioneer olacak.