Halife ne hakaret olarak kabul etmek gerek peygamber veya 4 melekten biri demeniz gerek
Ne yanlış oldu o ben ortamı paylaşmak istedim abartmışlarHalife ne hakaret olarak kabul etmek gerek peygamber veya 4 melekten biri demeniz gerek
Yo halife yazıyor ya onu dedimNe yanlış oldu o ben ortamı paylaşmak istedim abartmışlar
Afrika'da Türk lirasımı kullanıyor sayın malum parti destekçisiEkmek afrikada 1 TL imiş. Sen afrikaya git![]()
![]()
Heee canım heeeKardeşim bu rahatlık pensilvanya da olmandan dolayımı ?
Geçen anlaşmıştık diye hatırlıyorum...
Ya AKP'li bir dayı ya da AKP'li bir dayı kılığına girmiş ve muhaliflerin sabrını test ederek veri toplamaya çalışan bir uzaylı bu. Okurken IQ'm düştü, yazarken neler yaşıyor acaba garibim, yazık.Heee canım heee![]()
![]()
Şuan Pensilvanyadakiler ağlıyor, sağa sola saldırıyorlar. Sana ne kadar çok benziyor tavırları değilmi?
![]()
![]()
![]()
Diğer konuda "Ben afganım, Türk kızlarına saldırcam" diyen ahlaksız. Buraya geldin şimdide Şeriatçı Aczmendi kılığınamı gircen?Ya AKP'li bir dayı ya da AKP'li bir dayı kılığına girmiş ve muhaliflerin sabrını test ederek veri toplamaya çalışan bir uzaylı bu. Okurken IQ'm düştü, yazarken neler yaşıyor acaba garibim, yazık.