Neler Yeni

Hakaret ettiğimiz kişi savcılığa verecek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
küs olduğum bi kız arkadaşım var arkadaşımın telefonundan buna 3 tane çok çirkin olduğu bi resim attık bide abla çok yakışıkşı çıkmışsın yazdık bide türkü söyleyen diyarbakırlı kürt travestte benziyorsun dedik kız engelledi annesi aradı kapadık ve whattsaptan yazıyor polise vericem diyor savcılığa vercem diyo yardım
Kardeşim kimseye kulak asma hiç bir şey olmaz seni korkutmak için yapıyor yok kesin verecek diyorsan yine hiç bir şey olmaz hakaret bile etmememişsin zaten aralarsa yanlsikla güzel yerine yakışıklı dedim de sonrada benzetme yaptım de bundan hiç bir şey olmaz hiccccc merak etme kafana bile takma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumları okudum da herkes çocuğa adam öldürmüş gibi davranıyor herkes iylik meleği kesilmiş başımıza vallahi görende peygamber sanar bunları

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Kardeşim kimseye kulak asma hiç bir şey olmaz seni korkutmak için yapıyor yok kesin verecek diyorsan yine hiç bir şey olmaz hakaret bile etmememişsin zaten aralarsa yanlsikla güzel yerine yakışıklı dedim de sonrada benzetme yaptım de bundan hiç bir şey olmaz hiccccc merak etme kafana bile takma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumları okudum da herkes çocuğa adam öldürmüş gibi davranıyor herkes iylik meleği kesilmiş başımıza vallahi görende peygamber sanar bunları
abi çok doğru söylüyosun kızıda bi tanısalar öyle demezler bide suç yok ortada zaten eğer bi suç varsa kadında beni tehdit ediyor lan falan diyor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
hocam herşeye tamamda türkü söyleyen kürt travesti olmamış osssoıojjkgıjsergedruıogeruıoıodfgıodfg
savcılıkta ifade verirken:
images

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
abi çok doğru söylüyosun kızıda bi tanısalar öyle demezler bide suç yok ortada zaten eğer bi suç varsa kadında beni tehdit ediyor lan falan diyor
vereceğini sanmıyorum ama en fazla tazminat davası açar hakaret ten sende baro dan bi avukat istersin büyük ihtimalle kazanamaz zaten ama hadi kazandı en fazla birkaç bin lira para cezası alırsın fazla bir şey olmaz

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Arayıp uzlaşmayı deneyin. Olmaz ise savcılık aşamasında uzlaşmaya gidecek orada da uzlaşamazsanız dava açılır arkadaşım geçmiş olsun. Ceza davasının sonlarına doğru beraat almazsan tazminat açılır, uzar biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Arayıp uzlaşmayı deneyin. Olmaz ise savcılık aşamasında uzlaşmaya gidecek orada da uzlaşamazsanız dava açılır arkadaşım geçmiş olsun. Ceza davasının sonlarına doğru beraat almazsan tazminat açılır, uzar biraz.
bende korku yok arkadaşımın telefonundan yazdık o çok tırsıyor salmıyor beni kadın çocuk gördü korkutmaya çalışıuor diye düşünüyorum ben engelledik kadını

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
küs olduğum bi kız arkadaşım var arkadaşımın telefonundan buna 3 tane çok çirkin olduğu bi resim attık bide abla çok yakışıkşı çıkmışsın yazdık bide türkü söyleyen diyarbakırlı kürt travestte benziyorsun dedik kız engelledi annesi aradı kapadık ve whattsaptan yazıyor polise vericem diyor savcılığa vercem diyo yardım
hakaret davası sadece rütbeli kişilerde işe yara bir şey olmaz sadece bos beles ugrasırlar ya da seni korkutmak içindir bunu yazdıgına görede işe yaramış gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,147
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom