Realhas the Great
80+ Gold
İnşallah verir
Kardeşim kimseye kulak asma hiç bir şey olmaz seni korkutmak için yapıyor yok kesin verecek diyorsan yine hiç bir şey olmaz hakaret bile etmememişsin zaten aralarsa yanlsikla güzel yerine yakışıklı dedim de sonrada benzetme yaptım de bundan hiç bir şey olmaz hiccccc merak etme kafana bile takmaküs olduğum bi kız arkadaşım var arkadaşımın telefonundan buna 3 tane çok çirkin olduğu bi resim attık bide abla çok yakışıkşı çıkmışsın yazdık bide türkü söyleyen diyarbakırlı kürt travestte benziyorsun dedik kız engelledi annesi aradı kapadık ve whattsaptan yazıyor polise vericem diyor savcılığa vercem diyo yardım
abi çok doğru söylüyosun kızıda bi tanısalar öyle demezler bide suç yok ortada zaten eğer bi suç varsa kadında beni tehdit ediyor lan falan diyorKardeşim kimseye kulak asma hiç bir şey olmaz seni korkutmak için yapıyor yok kesin verecek diyorsan yine hiç bir şey olmaz hakaret bile etmememişsin zaten aralarsa yanlsikla güzel yerine yakışıklı dedim de sonrada benzetme yaptım de bundan hiç bir şey olmaz hiccccc merak etme kafana bile takma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yorumları okudum da herkes çocuğa adam öldürmüş gibi davranıyor herkes iylik meleği kesilmiş başımıza vallahi görende peygamber sanar bunları
vereceğini sanmıyorum ama en fazla tazminat davası açar hakaret ten sende baro dan bi avukat istersin büyük ihtimalle kazanamaz zaten ama hadi kazandı en fazla birkaç bin lira para cezası alırsın fazla bir şey olmazabi çok doğru söylüyosun kızıda bi tanısalar öyle demezler bide suç yok ortada zaten eğer bi suç varsa kadında beni tehdit ediyor lan falan diyor
bende korku yok arkadaşımın telefonundan yazdık o çok tırsıyor salmıyor beni kadın çocuk gördü korkutmaya çalışıuor diye düşünüyorum ben engelledik kadınıArayıp uzlaşmayı deneyin. Olmaz ise savcılık aşamasında uzlaşmaya gidecek orada da uzlaşamazsanız dava açılır arkadaşım geçmiş olsun. Ceza davasının sonlarına doğru beraat almazsan tazminat açılır, uzar biraz.
hakaret davası sadece rütbeli kişilerde işe yara bir şey olmaz sadece bos beles ugrasırlar ya da seni korkutmak içindir bunu yazdıgına görede işe yaramış gibiküs olduğum bi kız arkadaşım var arkadaşımın telefonundan buna 3 tane çok çirkin olduğu bi resim attık bide abla çok yakışıkşı çıkmışsın yazdık bide türkü söyleyen diyarbakırlı kürt travestte benziyorsun dedik kız engelledi annesi aradı kapadık ve whattsaptan yazıyor polise vericem diyor savcılığa vercem diyo yardım