Haklı mıyım yoksa haksız mı?

Olay Technopat değil, bir insan ile görüşleri ters düşmüş. Hangimiz haklıyız diye soruyor. Ben orada ban yedim technopat kötü falan demiyor.
bir allahın kulu der oradaki sorun beni bağlamaz
birisi der yok gelip burada savunuyorsun biri der yok kötüleme tek sorum bu karşıdaki haklıysa karşıdaki haklı deyin yanlışlık istemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boş polemik yaratıyorlar da ondan. Mesela istişare yaptığı moderatör. Sonra geliyorlar "Moderatörleri boş, 11 yaşındakileri oturtmuşlar vs." birçok cümle kuruyorlar.
yo hayır moderatör gerçekten iyi arada kötüleri var ama genelde bi sorun yok . eğer t forum kullanıyor isen ve bir konuda
modaratörlerin görevi boş nednelerle bizi banlamak mesajımı okudun isen ben onu o konudaki admine söylemedim . zamanında ingilizce bölümünden tdk uyulmadığı için ban atan bir admin vardı ona atıfta bulunmka istedim yoksa bir fikrim zıt düşünce o insan boş dğeil

Ram konusunda arkadaş haklı ama anakart konusunu bilmiyorum
RAM neye göre kime göre. Şu an LPX kadar stok sağlanan bir model yok TR'de.

Stoklu hazır sistemlerin en çok stok sağlama problemi var.

RAM neye göre kime göre. Şu an LPX kadar stok sağlanan bir model yok TR'de.

Stoklu hazır sistemlerin en çok stok sağlama problemi var.
emaltindalsome arkadaşımıza technopat üstünden şu mesajımı iletir misin?
Asus TUF Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
fiyatı 1283'e kadar iniyor ve x570a-pro gibi çıplak bi kart değil.
banlandım malesef de / da ayrı yazımı hatasından

Ben neden ileteyim ki? Zaten yüksek ihtimalle 1 saattir kendin atarsın.

Ben zaten daha tamamlanmamış bir tartışma olduğu için buraya yazdım. Yoksa pek de tartışmaya niyetli değildim burada.

İyi günler.

Ben neden ileteyim ki? Zaten yüksek ihtimalle 1 saattir kendin atarsın.

Ben zaten daha tamamlanmamış bir tartışma olduğu için buraya yazdım. Yoksa pek de tartışmaya niyetli değildim burada.

İyi günler.
saol evet 1 saatlikmiş.
Neyse konu sıcaklığını kaybetmemiş ise atarım sonra kaçan 11 yaşında çocuk oluyoruz gözlerinde ahah savunman vardır ama iletemiyorsundur:(

Olay Technopat değil, bir insan ile görüşleri ters düşmüş. Hangimiz haklıyız diye soruyor. Ben orada ban yedim technopat kötü falan demiyor.
şunu bir allahınn kulu anlayamadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,542
Üyeler
183,850
Son üye
şahinnnn
Geri