Neler Yeni

Haksız yere ban yedim discord banım açılmıyor.

musti1824

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Mustafa
Merhaba arkadaşlar bundan 3 ay önce bilgisayarıma trojan bulaştı ve discord hesabımdan arkadaşlarıma +18 içerikler atılmış ve hesabı bilerek askıya aldırtmış bundan dolayı discord supporta 6 7 tane bilet atmama rağmen hiçbir şekilde yanıt alamadım ve otomatik bot ile mesaj verip duruyorlar yeni hesap açmama rağmen yine aynı şekilde 1 hafta içinde oda kapanıyor sanırım ip ban atılmış otomatik banlanıp duruyorum hesap açsamda asıl konu yapmadığım şey yüzünden saçma sapan bir ceza yemem bunla ilgili ne yapıp ne edip hesabımı açmam lazım...

GÜNCELLEME TEKRAR HESAP AÇTIM 1 HAFTA SONRA YİNE HESABIM BANLANDI !!!!! YARDIM EDİN

Son düzenleme:

KlausM

80+ Silver
Modemi sıfırlayıp tekrar yeni hesap açmayı dener misin

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Musab Aydın
Merhaba arkadaşlar bundan 3 ay önce bilgisayarıma trojan bulaştı ve discord hesabımdan arkadaşlarıma +18 içerikler atılmış ve hesabı bilerek askıya aldırtmış bundan dolayı discord supporta 6 7 tane bilet atmama rağmen hiçbir şekilde yanıt alamadım ve otomatik bot ile mesaj verip duruyorlar yeni hesap açmama rağmen yine aynı şekilde 1 hafta içinde oda kapanıyor sanırım ip ban atılmış otomatik banlanıp duruyorum hesap açsamda asıl konu yapmadığım şey yüzünden saçma sapan bir ceza yemem bunla ilgili ne yapıp ne edip hesabımı açmam lazım...
Hocam eğer dcyi sadece sohbet için kullanıyorsan yeni bir hesap aç yada hiç kullanma

musti1824

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eğer dcyi sadece sohbet için kullanıyorsan yeni bir hesap aç yada hiç kullanma
açtım yine ban yedim böyle saçma ***** bir uygulama olamaz.. 4.hesabım bu açtığım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modemi sıfırlayıp tekrar yeni hesap açmayı dener misin
internet sağlayıcımı bile değiştirdim işe yaramıyor hala ban yiyorum otomatik

Tankman

80+ Bronze
mail at benimde hesabım çalınıp çalıntı kartlarla alışveriş yapılmıştı mail attım hesaptaki cezaları falan hepsini silip şifresini değiştirip geri vermişlerdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,109
Üyeler
172,607
Son üye
Ourcann
Top Bottom